Misiu..widoczek z okna bajeczny. . Gdybym taki miała także pewnie od okna bym nie odchodziła. . U mnie dziś - 11...ale mnie to nie przeszkadza, i tak siedzę w domu. . Dobrze że śniegu dosypało więc i roślinki zapewne nie narzekają. Dalej planuję i oczekuję wiosny wierząc że wszystko będzie dobrze. Pozdrawiam niedzielnie.
..dziewczyny mój komputer gra na mioich nerwach znowu zawiesza się...
..a teraz na mojego osobistego informatyka muszę poczekac ciut , ciut...
oj Pati no dobra może znajdę zdjęcie...
Witaj Misiu
Dzisiaj już prawie na spokojnie podczytuję forum. Jest co czytać. U Ciebie gwarno i wspominkowo.
Muszę się zmobilizować i pomyśleć o ogrodzie, bo jeszcze trochę i wiosna mnie zaskoczy.
Misiu cieszę się, że już ok i wrócił uśmiech Dziś cudny słoneczny dzień, taka zima jak powinna byc cały czas, aż do wiosny Zdjęcie z tojeścią cudne, nie rozumiem, czemu należy do tych nie do pokazywania
Maryś,Aga,Heleno witajcie ,jestem ale rozbita psychicznie i dla odzyskania równowagi wybrałam się na spacer w przepięknej zimowej scenerii, spacer był krótki ślisko i -7 spowodowało że szybko wróciłam w domowe ciepełko...pstryknełam kilka zdjęć od tak ...
...
Misiu, śliczną zimę masz, acz dla poprawy samopoczucia, to rzeczywiście chabry byłyby lepsze...a jak znajdziesz chwilkę to daj mi znać, czy chcesz coś ode mnie oprócz pomidorków?
Misiu, foteczki robisz śliczne, wpisy w Twoim wątku znowu przejrzałam tylko pobieżnie, no bo ja niestety znowu "lud pracujący", ale coś smutno ostatnio piszesz, coś się stało niedobrego ? Póki co od kobiety co żadnej pracy się nie boi
Misiu właśnie miałam pisać co to takie zielone, a to bukszpan, jak się zdążył ukorzenić to się przyjął. Biedne świnki..... a ganeczek to Twój widok kawowy?
Chabry uwielbiam!