Witam w ogrodzie u Aguniady cz.11

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
x-P-M
100p
100p
Od: 3 paź 2012, o 11:21
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Witam w ogrodzie u Aguniady cz.11

Post »

Sosenki4 pisze:No właśnie Aga warzywek i ziół u Ciebie nie było, a tu proszę... w skrzyniach będzie warzywniak.
chyba moja A. wzniosła się wyżej niż Felix... jadę do domu bo czas na skok na ziemię...
x-ag-a
---
Od: 23 kwie 2011, o 19:59

Post »

O_żesz_ku! Zmywam się ;:224

:;230

Marzko, Keetee, odpiszę później, bo same widzicie :D
Awatar użytkownika
survivor26
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 sty 2012, o 14:23
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Aga, ja mam trumienki na warzywa, na razie tylko trzy ale planuję cały warzywnik na tę formę przerobić, bo jest zdecydowanie wygodniejsza dla pań w pewnym wieku, ktore schylać się za wiele nie moga :) , a także dla leniwców, którym się nie chce pielić zbyt czesto :wink:
Awatar użytkownika
justyna_gl
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 lut 2011, o 09:38
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Aguś, świetny pomysł. Nie ma to jak własne warzywka. Nowalijki wiosenne na talerzu - mniam - chyba się rozmarzyłam ;)
Monikwiaty
1000p
1000p
Od: 27 lis 2011, o 23:59

Post »

Witaj z zamiarem zwiedzania weszłam do Twojego ogrodu i ogromnie się zdziwiłam stwierdzając że ja już znam ten ogród:) Spacerowałam po nim dokładnie,podglądałam tworzenie się podłużnej rabaty i nie mam pojęcia dlaczego nie mam go zapisanego, możliwe że nie zostawiłam wpisu a może nawet nie byłam zarejestrowana. Teraz przeglądałam zaległości i jeśli pozwolisz chętnie czasem w nim przysiądę .
Pozdrawiam, Monika.
Wstążeczka
Awatar użytkownika
Jule
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 kwie 2011, o 19:53

Post »

Dla mnie mlode warzywa babeczki z placu uprawiaja i sasiedzi za miedza :wink: koniec swiata, Agus warzywa w skrzynkach przerabiac bedzie :;230
Awatar użytkownika
robaczek_Poznan
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 sty 2012, o 23:42

Post »

M się uaktywnił i znowu do nadrabiania 3 strony :lol: Nie ma to jak duet małomównych :;230
Pozdrowionka :-) Kasiek *aktualny wątek
*moje wątki*
edulkot
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 lut 2011, o 17:31

Post »

Tak tak Kasiu rozmowy małomównych są bardzo króciutkie :;230 :;230 :;230
Zasmarkany berberys świetny ;:215 u mnie nie ma takich bo ciągle pada a nic się nie topi. ;:185
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Kontakt:

Post »

Agnieszko pisząc , że dziczyzna.... miałam na myśli, że wiele moich roślin na nieogrodzonym terenie obgryzają sarny, zające, a kaliny nie obgryzły coś w tym jest np. złotokap to obżerają jak najlepsze kąski. Co nie obgryzają to pałują. Kalina nie tknięta! Czyżby Ci tak sałatka posmakowała, że chcesz własne warzywa do niej wyhodować? Bo myślę że już sałatkę konsumujecie napisz coś na jej temat.
x-ag-a
---

Post »

Kochani, nie no, bez takich - warzyw nie będę uprawiać! :) Miałam na myśli li tylko szczypiorek, koperek, pietruszkę i zioła. PanM zresztą nie dał by mi założyć warzywnika, a i prawda jest taka, że nie mam na niego dobrego miejsca. Chciałam tylko rozszerzyć uprawę ziół - może uda mi się posadowić fajną skrzynię na nie.

Marysiu, złotokap jest przecież trujący - aż dziw bierze, że zwierzęta nic sobie z tego nie robią (a może robią, tylko już nie zdążą nic powiedzieć :roll: ) Zakładam, że odwiedzające Cię zwierzęta nie tykają kalin z szacunku dla ich urody :) O której sałatce mam napisać? Ziemniaczanej? Dobrego dnia, Marysiu :)
Kasiu, Majutek, no co ja poradzę ;-) To on, nie ja ;-)
Jule, a w rzyció! uprawy marchwi, buraków i ziemniaków u mnie nie znajdziesz, bo i miejsca niet i kompetencje niewystarczające ;-)
Moniko, witam serdecznie! Znam Twój nick, zatem gdzieś musiałyśmy się już mijać... dziękuję za ponowne odwiedziny i zapraszam :)
Justyno, aż tak to nie, myślałam o tym 'warzywniku' w kategoriach mini...
Pat, taka trumienkowa uprawa jest chyba bardzo wygodną formą... jeśli miałabym planować warzywnik, to tylko w tym stylu. Jakie warzywa uprawiasz?
Awatar użytkownika
Jule
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Dobry Agus :wit wiesz, ze jeszcze dwa dni i fairant :heja dzisiaj mam szlifowanie, bo-ej ale bedzie sie dzialo :twisted: Jutro podobno slonce ladne ma byc, to uciekne troche do ogrodka hihi
x-ag-a
---

Post »

Cześć Julek :wit U nas wczoraj (a miałam w tym celu wolne) miała być robiona kaskada i klops. Drugie podejście w piątek, także ja jeszcze tylko dziś i jutro w robocie, a potem wolność i swoboda :) Jak się pogoda poprawi, to w sobotę wizyta w Kordusie. Miłego! Oj jak ja nie cierpię szlifowania :twisted: Masz maskę p-gaz? :)
Awatar użytkownika
kasia126126
1000p
1000p
Od: 8 cze 2010, o 18:21

Post »

Aguś, miłego dnia :wit
Pozdrawiam.
Kasia
Mój mały zielony świat
x-ag-a
---

Post »

Kasiu, wzajemnie! :wit
Awatar użytkownika
Jule
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Nie takiej nie mam ale mysle, ze maska do opryskow wystarczy :;230 samo szlifowanie, to pikus - ja go przeciez nie robie ale to sprzatanie po, troche mnie przeraza.
Po co jedziesz do Kordus-a? U mnie w Casto poprzeceniali takie formowane iglaki i ciagle sie zastanawiam, gdzie by tu takiego "srubokreta" wcisnac :twisted:
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”