Wiolu (wielomanka)!Wielkie dzięki
Jacku! Pisałam właśnie o tym śniegu, który spadł dokłądnie 3 lata temu

Dziś na szczęście pogoda pięknie i nie ma mowy o takich niespodziankach. Nazwa 'męska stałość' także mi się spodobała

Fajnie, że tak regularnie do mnie wstępujesz!
Bogusiu (bwoj54)! Super, że Ci się u mnie podoba
Grażynko! Tak, jak mówiłam - angielskiego trawnika nie będę miała, a łąka mi się bardzo podoba, więc w pełni popieram małą pomoc w stworzeniu łąki u Ciebie

Z dekoracji nic się nie zmarnuję. Zapewniam Cię
Sweety kropelka?
Mariolu - świetne

Mnie także się podoba zdjęcie chryznatemy. Nie wyobrażasz sobie, jak pieknie mieniła się w promieniach słońca. Tak do końca niestety nie udało mi sie tego oddać... Nie mam pojęcia, jaka to odmiana ziemniaka, ale fajny, nie?
Aniu (czar_na)! Absolutnie nie mam nic przeciwko śniegowi, tylko niekiedy u nas jest wręcz klęska 'urodzaju' w tym zakresie. I zawsze chwaliłam sobie mieszkanie poza dużym miastem, bo tu jest inny świat i to nie tylko zimą.
Rewi! jeśli chodzi o dekorację - jeszcze nie skończyłam. Planuję jakiś jesienny wianek na drzwi

Witam Cię w moim wątku
Marysiu (masko)! No ziemniaków jeszcze nie sadziłam. Taki dostał mi sie w sklepie. Mam nadzieje, że na szczęście. Przydałoby mi się trochę tego luksusu!
Elu (Elizabetka)! Mieszkam, mieszkam - z małą przerwą od dziecka. Nawet dość długo tańczyłam w tutejszym zespole folklorystycznym. Zapraszam częściej

Zawsze będziesz miłym gościem!
Miłko (takasobie)! Dziękuję, a ta dynia przeznaczona jest na dekorację - teraz naturalną, potem - zrobimy z niej lampion.
Asiu (daffodil)! Ależ proszę
Lodziu (DuczekiOsia)! Dziękuję

Kapusta zawsze mi się podobał i kolejny sezon gości u mnie w ogrodzie. Szczerze Ci ją polecam!
Małgosiu (małgocha1960!Będę próbować przezimować chryzantemy. Zawsze warto spróbować!
Kubasia! Serce zostawię sobie na zapas, choc mam nadzieję, że się nie przyda!