W ogrodzie u Gosiaczka

Zdjęcia naszych ogrodów.
ODPOWIEDZ
x-ja
---
Od: 11 wrz 2008, o 19:15
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: W ogrodzie u Gosiaczka

Post »

Zima jak zwykle zaskoczyła naszych drogowców :roll: od nas nie ma przejazdu , u Ciebie sytuacje pewnie wygląda lepiej chodź do końca jakoś nie jestem przekonana :lol:
Gosia napisz co u Cię słychować ? od czasu do czasu możesz coś skrobnąć :wit
Awatar użytkownika
jonatanka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 mar 2012, o 12:11
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Gosiu pozdrawiam. ;:196
Awatar użytkownika
gogo76p
500p
500p
Od: 23 maja 2012, o 18:54

Post »

Witajcie!
U mnie zimą postraszyło tak jak i u ciebie tija sypnęło śniegiem przy okazji tego Ksawerego :D bałam się najbardziej wiatru a tu śnieg praktycznie uniemożliwił mi powrót z Olsztyna do domu modliłam się ,żeby tiry jadące przede mną wjechały na górkę, bo inaczej to czekało mnie stanie w korku ...ale jakoś się udało :D oczywiście drogowcy przegrali ze śnieżycą a parkowanie po tych opadach w mieście to niezły armagedon :?
W ogrodzie teraz buro i ponuro i tylko resztki śniegu się topią a zimy podobno nie widać :? nie jestem do końca przekonana czy to dobrze ,czy źle zależy, czy patrzeć na to z punktu widzenia człowieka czy roślin :wink: niektórych roślinek jeszcze nie okryłam, bo nie ma mrozów dużych więc ....okrycie czeka w pogotowiu :D pozdrawiam wszystkich odwiedzających :wit
Awatar użytkownika
misia i klusek
1000p
1000p
Od: 29 lip 2012, o 20:41

Post »

No tak Gosiu zima to zima i tak w tym roku jest (bynajmniej) u nas łaskawa - zero śniegu.
Jak by tak jeszcze z 10 powyżej zera - to była by afryka w zimie :;230
Pozdrawiamy
Barbara i Krzysztof

Nasza zielona niespodzianka-zapraszamy
Awatar użytkownika
dotii
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 18 cze 2012, o 07:45
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kontakt:

Post »

Witaj Gosiu :wit
Faktycznie pierwszy atak zimy był bardzo uciążliwy ,drogowcy zawiedli na całego .Trzeba było sporo się namęczyć, żeby przebrnąć przez niewielką górkę .Jakby tego było mało ,tak zaniedbali drogi ,że utworzyły się lodowo śnieżne koleiny ,po których przejeżdżało się jak po Szwajcarskim zmrożonym serze 20km/h bo szybciej nie było możliwości .U mnie śniegu jeszcze sporo ,dziś rano jeszcze sypnęło .
pozdrawiam :wit
Mój zielony raj.
Zapraszam do mojej cz.2 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=72247" onclick="window.open(this.href);return false;
Wymienię/Kupię/Sprzedam http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 53&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
x-ja
---

Post »

Gosiu , fajnie , że się odezwałaś :wit Też nie wiem , cieszyć się czy zacząć martwić :roll: Gałązki naszykowane , w razie mrozów akcja opatulanie .
Pozdrawiam
Awatar użytkownika
Kochammmkwiaty
1000p
1000p
Od: 25 maja 2012, o 09:30
Kontakt:

Post »

Witaj Gosiu,

Z punktu widzenia człowieka - wolałaby bez śniegu, roślin - śnieg i mróz (nie za duży);
Ale wiadomo niebiosa nam różne figle potrafią spłatać.
Ważne, że dotarłaś cała i zdrowa do domu :wit
Agnieszka :) wątki: cz1 ,cz2,cz3 - aktualna
"Tylko od Ciebie zależy jak będziesz się czuła w swoim życiu"
Awatar użytkownika
jonatanka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Zima jest wielkim drogowym testem i to niełatwy czas dla kierowców. Trzeba uważać w tej porze roku aby uniknąć nieprzyjemnych sytuacji oraz chronić - zdrowie, nerwy oraz portfel.
Awatar użytkownika
gogo76p
500p
500p

Post »

A u mnie dziś było 7 stopni i jak to ma się do zbliżających świat?A takie bombki robiłam w tym roku na święta :D

Obrazek
Wszystkim życzę pogodnych i spokojnych Świąt Bożego Narodzenia oraz wszelkiej pomyślności w Nowym Roku :wit
x-ja
---

Post »

Gosia pokazała swoje dzieło ;:oj możesz zdradzić tajemnicę jak ją zrobiłaś ? ładna , naprawdę mi się podoba ;:138 masz coś jeszcze do kolekcji ?
Awatar użytkownika
jonatanka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Gosiu wszystkiego dobrego w Nowym Roku. ;:196
Awatar użytkownika
gogo76p
500p
500p

Post »

U mnie dziś świeciło ;:3 chociaż temperatura nie za wysoka ,wieczorem będzie lekko na minusie
choć w kalendarzu zima ja mam ciagle wrażenie wychodząc z domu ,że wiosna nadeszła... ponieważ na słupie naprzeciw mojego domu mieszka sobie bociek :D zima mu niestraszna a i Ksaweremu sie nie dał :D
jonatanka dziękuję bardzo ;:196
tija mam ,mam oczywiście jeszcze inne wzory bombek :D jak robiłam....potrzebne:bombka styropianowa,serwetki z motywem świątecznym,klej do decupage,pasta śniegowa ,brokat i konturówki + inwencja twórcza :D
Obrazek

wieczory są teraz długie :( a ja zawsze znajdę sobie jakieś zajęcie :D tak też było z bombkami śniegowymi :D prac w ogrodzie nie ma ,więc trzeba czymś zająć ręce :D zimy na razie nie widać a do siewów w domku jeszcze trochę :D
czy macie już pomysły co będziecie wysiewali na parapetach?
Awatar użytkownika
Sylwia85
1000p
1000p
Od: 24 lut 2013, o 16:57

Post »

Witaj Gosiu w Nowym Roku. To prawda zimy jeszcze nie widać a już w powietrzu momentami czuć wiosnę. Myślę jednak że zima nie odpuści i przyjdzie.
Bombeczki prześliczne , nie wiedziałam że z Ciebie taka uzdolniona kobietka ;:180
Pozdrawiam cieplutko
Awatar użytkownika
iwona0042
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 lis 2011, o 10:13

Post »

Witaj Gosiu w Nowym Roku, spełnienia marzeń i samych cudownych chwil ;:196 , mnie rączki już swędzą chętnie bym coś wysiała, ale myślę, że jeszcze za wcześnie, mało słonka wschody będą miały, ale czytałam, że ktoś zamierza już wysiewać szałwię :wit
Awatar użytkownika
jonatanka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

u mnie pierwsze będą Pelargonie .W ubiegłym sezonie obiecywałam sobie ,że zagoszczą u mnie w ogrodzie. ;:108
ODPOWIEDZ

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”