Ogródek An-ki cz.7
- Tosia1
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 13 mar 2010, o 16:48
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Ogródek An-ki cz.7

Co zasiejesz, to zbierzesz
Malutki ogródeczek Tosi - cz.14. Zapraszam serdecznie!
Wcześniejsze wątki.
Wcześniejsze wątki.
-
- Od: 22 lut 2011, o 23:21
Aniu pooglądałam sobie Twoje różyczki po raz kolejny i za radą Grażynki i Majki przyszła po poradę. Z jakim powojnikiem masz zestawioną GdF. o jakoś nie doczytałam, tylko widziałam że z ciemnym fioletem jej ładnie 

Już jestem.
Asiu myślę ,że z każdym kolorkiem fioletow czy błękitu GF wygląda znakomicie.Odpowiedziałam w Twoim wątku.
Tosiu zaraz pędzę.Koty?
Edulkotku już tyle razy pisałam co zamowiłam więc napisz\ę na pw aby nie zanudzać innych.
Deirde-Gosiu u Sipa nic nie zamawiałyśmy bo byłyśmy świadome,że ma pustki.Ale podobno do Ciebie się odezwal?
Asiu myślę ,że z każdym kolorkiem fioletow czy błękitu GF wygląda znakomicie.Odpowiedziałam w Twoim wątku.
Tosiu zaraz pędzę.Koty?
Edulkotku już tyle razy pisałam co zamowiłam więc napisz\ę na pw aby nie zanudzać innych.

Deirde-Gosiu u Sipa nic nie zamawiałyśmy bo byłyśmy świadome,że ma pustki.Ale podobno do Ciebie się odezwal?
Ogródek An-ki
An-ka
An-ka
Małgoś no właśnie-ja zawsze niechcąco wykopuję cebule i je uszkadzam.Dobry pomysł aby najpierw popatrzyć na wiosenne zdjęcia i zobaczyć co gdzie rośnie.Margo2 pisze:Ja jeszcze zostawiłam resztki bylinowe, żeby własnie tak pusto nie było i żeby mnie nie kusiło. Kopię potem, a tu cebule, korzonki. Teraz oglądam zdjęcia co rosło wiosną, żeby przy poszerzaniu rabatki i przesadzaniu roślin czegoś nie uszkodzić. No i będę starała się zrobić więcej miejsca roslinkom
Ewciu u nas dość słonecznie i jak na tą porę nie mogę narzekać.Jutro planuję pozbierać liście i poobrywać z roż te resztki ktore zostaly.Ale to tylko plany a co będzie pokaże jutrzejszy dzień.
Kogro ,Danusiu-kochane Cieszynianki szkoda,że już nie przyjedziecie.
Ogródek An-ki
An-ka
An-ka
- Deirde
- Od: 18 cze 2007, o 10:41
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Aniu - my u Sipa zamawialiśmy bardzo wcześnie - udało nam się zamówić 155 róż. Miał jeszcze dużo angielek - zresztą przysłał mi zdjęcie ich - byłam zaskoczona rozmiarem kopca różanego.
-
- Od: 22 lut 2011, o 23:21
Aniu, dziękuję bardzo
A mam jeszcze pytanie o Eyes. Czy ona u Ciebie duża urosła? Bo waham się nad miejscem dla niej....

A mam jeszcze pytanie o Eyes. Czy ona u Ciebie duża urosła? Bo waham się nad miejscem dla niej....
- Margo2
- Od: 8 lut 2010, o 12:14
Aniu, oglądam zdjęcia zawsze kiedy mam sadzić w lecie.
Teraz czekam do wiosny, może już będą cebulki wyłaziły kiedy zacznę prace nad poszerzaniem rabaty.
Teraz czekam do wiosny, może już będą cebulki wyłaziły kiedy zacznę prace nad poszerzaniem rabaty.
- Tosia1
- Od: 13 mar 2010, o 16:48

Co zasiejesz, to zbierzesz
Wcześniejsze wątki.
Wcześniejsze wątki.
- JAKUCH
- Od: 19 paź 2008, o 21:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Tosinek nie płacz ,bo ja będę z Tobą beczeć o te piękności ,które Ci podwędzili .Anuś było miło jak zwykle na takich spotkaniach wśród zielonych
Mama Tosi upiekła przepyszny jabłecznik palce lizać i żałuj ,że nie go nie kosztowałaś

- tara
- Od: 16 mar 2008, o 22:01
Aniu kochana przyszłam w odwiedziny do Ciebie z nasza przyjaciółką Flamingo

- kogra
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 maja 2007, o 18:02
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Całkiem niezła ta Flamingo - http://www.helpmefind.com/rose/l.php?l=2.2774.0
Tylko jak z niej wyrośnie taki wielki krzaczor to trzeba będzie albo ciąć i to mocno, albo dać jej sporo miejsca.
Tylko jak z niej wyrośnie taki wielki krzaczor to trzeba będzie albo ciąć i to mocno, albo dać jej sporo miejsca.

Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- tara
- Od: 16 mar 2008, o 22:01
Grażynko będę szczęśliwa, lubię wielkie krzaki różane oczywiście - widzisz Aniu 

Aniu Taro-to aż niemożliwe aby z takiej marnoty wyrosla u Ciebie taka piękność.Co to znaczy odpowiednio posadzić różyczkę.Muszą mieć swoje terytorium a nie tak jak u mnie gęstwina i biedaczki nie mogą pokazać calej krasy.
Dla Ciebie Pomponella,ktora jest wielka,okwiecona i zdrowa.(a miała być mala-niska
)Nawet przymrozki jej nie straszne-dzisiejsza

Tosiu-Jadzia dobrze mowi-szkoda łez na tych złodziei.Jak znam życie to strata będzie wyrównana z innej strony a może też w różach.W mkońcu ma się te psiapsiółki?Na otarcie łez cudowna Purple Rain

Dla Ciebie Pomponella,ktora jest wielka,okwiecona i zdrowa.(a miała być mala-niska

Tosiu-Jadzia dobrze mowi-szkoda łez na tych złodziei.Jak znam życie to strata będzie wyrównana z innej strony a może też w różach.W mkońcu ma się te psiapsiółki?Na otarcie łez cudowna Purple Rain

Ogródek An-ki
An-ka
An-ka
daffodil pisze:Aniu, dziękuję bardzo![]()
Asiu u mnie jest kompaktowa ,zgrabna i ma 60-65 cm.Zapytamy Jadzi i Basi jak u nich wyrosła.Miały bardzo ładne sadzonki.
Wczorajsza fotka-no bo jeszcze kwitnie-cudawianka jedna.

Ogródek An-ki
An-ka
An-ka