Ogród Linety
- Maska
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Re: Ogród Linety
Linetko ogródek przypilnujemy ale plewić nie będziemy, a i pomidorków nie zjemy. Baw się dobrze i załatwiaj te swoje sprawy 

Linetko kochana, baaardzo dziękuję.
Wsadziłam w małe doniczki, podlałam i stoją na balkonie. A co z tym na zimę? Chyba za wcześnie do gruntu?

Wsadziłam w małe doniczki, podlałam i stoją na balkonie. A co z tym na zimę? Chyba za wcześnie do gruntu?
Proszę bardzo, cieszę się, że sadzonki dotarły bezpiecznie.
Myślę, że rzeczywiście, przez pierwszą zimę może lepiej przechować je gdzieś pod dachem. Mam nadzieję, że będą rosły i kwitły pięknie. 
Dziękuję Wam bardzo za wszystkie dobre życzenia i ciepłe słowa. Jadę na południe, do Chorwacji, i mam nadzieję przywieźć stamtąd zdjęcia tamtejszej roślinności. Biorę ze soba atlas roślin śródziemnomorskich, więc czegoś się przy okazji nauczę.

Dziękuję Wam bardzo za wszystkie dobre życzenia i ciepłe słowa. Jadę na południe, do Chorwacji, i mam nadzieję przywieźć stamtąd zdjęcia tamtejszej roślinności. Biorę ze soba atlas roślin śródziemnomorskich, więc czegoś się przy okazji nauczę.

Jeszcze raz pięknie dziękuję. Wypoczywaj 

- stokrotka_polna
- 500p
- Od: 20 mar 2012, o 16:47
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Wypoczywaj Linetko, korzystaj z wakacji
.

"Nie deptać stokrotek pod płotem, bo chociaż stokrotka maleńka, to w każdej jest nuta piosenki i w każdej poezji kropelka."
Pozdrawiam Stokrotka
U stokrotki polnej cz. 1 cz.2
Pozdrawiam Stokrotka
U stokrotki polnej cz. 1 cz.2
- maja79
- Od: 8 maja 2011, o 17:53
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Linetko wspaniałego wypoczynku Ci życzę

-
- Od: 8 lut 2012, o 12:22
Linetko, bardzo dziękuję za przesyłkę. Też hibcio już w doniczce. Dołożyłaś do paczki jeszcze dwie roślinki, jedna to chyba koleus a druga nie mam pojęcia. Szkoda że Cię nie złapałam przed wyjazdem. Jak wrócisz to może mnie oświecisz
bo ja jeszcze zielona w sprawie zielonego. Na razie te bez korzonków wsadziłam do wody.
Miłego wypoczynku
Może ktoś jeszcze dostał od Linetki taką roślinkę z czerwonawym pędem i drobnymi listkami ułożonymi naprzeciwlegle po dwa na każdym pięterku? Co to takiego? Bo nie wiem czy trzymać w wodzie aż wypuści korzenie czy od razu doniczka.

Miłego wypoczynku

Może ktoś jeszcze dostał od Linetki taką roślinkę z czerwonawym pędem i drobnymi listkami ułożonymi naprzeciwlegle po dwa na każdym pięterku? Co to takiego? Bo nie wiem czy trzymać w wodzie aż wypuści korzenie czy od razu doniczka.

- delosperma
- Od: 20 mar 2012, o 00:52
Pięknej pogody, cudnych widoków i owocnego polowania z aparatem .
Czekamy na powrót , fotki i opowieści.

Maria motyczką dziabnięta
Moje wątki Aktualne: https://forumogrodnicze.info/viewtopic. ... 4850Wiosna" onclick="window.open(this.href);return false;
Moje wątki Aktualne: https://forumogrodnicze.info/viewtopic. ... 4850Wiosna" onclick="window.open(this.href);return false;
- misiaczekm
- Od: 31 paź 2009, o 19:32
Dobrze wypocznij!!
-
- Od: 22 sty 2008, o 16:08
Już Cię nie ma? a chciałam przypomnieć żebyś coś tam uszczykneła np lantanę albo inną psiankę 

- mariasen
- Od: 10 paź 2006, o 21:58
Lineto, czekam na zdjęcia z Chorwacji, tam jest tak pięknie. 

- malgocha1960
- Od: 8 lut 2010, o 18:15
April,tez dostałam od Linetki hibiskusa,koleusa i gałązkę fuksji.Swoją dosadziłam do doniczki,gdzie wiatr mi połamał od razu do ziemi.Swoje fuksje wszystkie tak rozmnażam sie przyjmują.
Kochane moje, wyobraźcie sobie, że mam tu Internet! Chodzi wprawdzie dość niepewnie, ale teraz akurat jest, więc mogę do Was napisać. Strasznie tu gorąco, nie miałam wyobrażenia, że nawet mimo działającej klimatyzacji w pokoju obok i otwartych drzwi upał w sypialni nie daje zasnąć. Ale wszystko inne jest zachwycające: woda jakieś 30 m pod domem, widoki na zatokę i wyspy, góry i wzgórza pokryte trawami i rzadko rosnącymi drzewami, palmy i kwitnące krzewy, których rozmiary zadziwiają, porty z tysiącami łodzi i żaglówek, budynki i rzeźby z żółtawego kamienia, długo by wymieniać.
Spróbuję zamieścić kilka zdjęć, zanim przerwie mi się połączenie z siecią. Oczywiście będą to tutejsze roślinki.

Uploaded with ImageShack.us

Spróbuję zamieścić kilka zdjęć, zanim przerwie mi się połączenie z siecią. Oczywiście będą to tutejsze roślinki.

- lora
- Od: 25 maja 2010, o 13:43
Linetko
piękne rośliny
wypoczywaj ,łap wiatr w żagle ...i wracaj szczęśliwa...

wypoczywaj ,łap wiatr w żagle ...i wracaj szczęśliwa...