Kochana najlepszego słodka dziewczyno

Jadziu dzięki....chciałaś powiedzieć to co my kochamy.e-babcia pisze:Elu - jakie duże i kwieciste. Pokazałas to co kocham
Ewko na szczęście to tylko sny.ewa w pisze:Eluś to tak jak w moich snach idę do szkoły i zawsze w piżamie jestem...
Gosiu miejsca jest nawet dosyć ale problem z wodą zwłaszcza jak skwar i przez cały miesiąc nie pada. Na razie myślami jestem przy planowanym remoncie kuchni aleMargo2 pisze:No ładnie koleżanka się wystroiła. Dobrze, że płaszcz miała.
Widzę, że Ty masz jeszcze dużo miejsca na sadzenie róż.
Ja już stopuję, ale nie mówię, że już żadnej nie kupię, bo jak sama wiesz, zawsze się jakieś miejsce znajdzie
Marteczko to mamy tak samo ale zawsze na "sztuk jeden" miejsce się znajdzie.koziorozec pisze:Elżuniu,no jak możesz wstawiać takie zdjęcia toż nigdy nie zdążę ich nasadzić bo co krok to chcę następną
Maju burbonki mam nawet kilka sztuk ale spinosissimy na razie nie....szukam jeszcze roxburghi plena. A co do tych miejsc zakupu to nawet pamiętam. Fajnie by było coby powtarzały no ale dobre i fotki w tym wypadku.edulkot pisze: ...a nie masz burbonki i spinosissimy , według miejsca zakupu żeby widzieć z których najwięcej róż nie przeżywa pierwszego roku.
Takie giganty nawet jak kwitną tylko raz to są warte grzechu
any57 pisze:w Nowym Roku - niech pogoda nam dopisuje przez cały czas
Grażko teraz moja kolej je pielęgnować ...no i nie poprzestałam....jest ich razem 121 a jak objęłam to było 18. Twoje różyczki ani się nie obejrzysz Cię zaskoczą...oby tylko pogoda w miarę sprzyjała.kogra pisze:
pewno mają już swoich kilka....... latek.
Ja może za tyle samo dochowam się też takich okazów, jak dożyję.
Reniu kochana dzięki. Też Ci tak urosną...i nie raz zaskoczą.reniuniek pisze:Elu, ostatnia fotka z ogromnym różanym krzakiem bossska !!!
Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku
Iwona witaj. To Flammentanz...szczerze to nie pamiętam ale na pewno kole 20 lat...bo była od zawsze. Dzięki za życzenia i wzajemnie wszystkiego szczęśliwego.Ivona44 pisze:Elizabetka pisze:
Piękna róża, czy możesz napisać, jaka to i ile ma lat?
Szczęśliwego Nowego Roku
Tak Ewko to Flammentanz....dwa lata temu mocno ucierpiał w ziemie ale na szczęście po mału się wygramolił. No nie wiem czy jestem taka słodka.ewa w pisze:Eluś czy to nie Twój wspaniały flammentaz?
Kochana najlepszego słodka dziewczyno