Miło się czyta o Waszych forumowych spotkankach - pewnie takie chwile w tak pięknych miejscach i doborowym towarzystwie to wspomnienia na długie lata, a i nowe znajomości warte pielęgnowania...
Pozdrowienia
Joluś dzięki za odwiedzinki, spotkanie świetne, fajnie spotkać ludzi zielono zakręconych, którzy też latają z aparatem po swoim ogrodzie bo na mnie sąsiedzi patrzą jak na wariatke, ciągle cykam fotki hahaha.Ty w jakiej okolicy mieszkasz? ogród masz piękny
Olu dzięki Jak będziesz w okolicy to zapraszam
Na ogrodzie kolorowo, zakwitły niskie iryski, na razie takie
Danusiu jak jakieś iryski byś chciała to daj znać, które
Reniu aż klękłam na ich widok Nie mam białych i tych jasnych fioletowych, ludzie jak ja kocham irysy , mam za to inne żółte może je przygarniesz
Badzio chcie
Reniu melduję, że malinki posadzone na oczach komunijnych gości sąsiada
Iryski masz śliczne tez planowałam rabatę z irysami ale nic z zakupionych we Floranecie nie wyrosło a parę zgniło
Pojeżdziłaś na konikach dzisiaj?
Ewuś to moje córy na koniach jeżdżą, ja nie, boje się, że jeszcze złapie bakcyla i co? nie będę miała czasu na ogród więc wole nie próbować.Oby malinki ładnie rosły
Szkoda, że nie wiedziałam, że chcesz irysy, bo tydzień temu rozdałam znajomym wysokie ale może jeszcze coś uczknę
Troszke tulipanków
Renatko w połowie majówki , zmieniam ubranka i dalej na majówkę do niedzieli. U nas w okolicy 6 maja Swięto kwitnących sadów. Ogromne uroczystości sadowników. Cieszę się z Waszych spotkań Forumowiczek, bo moja koleżanka też była ,muszę Ją wypytać z kim się spotkała . Piękne masz niskie iryski i tulipanki ,bardzo ładne kolory.Oczywiście kicia fajny , a ja o takim pręgowanym szaro-popielatym marzę. Kiedy się odważę to nie wiem , bo nie mam wsparcia w M. A po ogrodzie biegaj i rób fotki ,bo jest co oglądać. Nie ważne co inni myślą . Miłej nocki
Reniu już ta nowo posadzona magnolia tak pięknie kwitnie cudo Iryski masz słodziutkie i ogród już taki kolorowy Jak u mnie będzie tak bajecznie to ja z ogrodu nie wychodzę
Reniu dziękuję Ci za roślinki i spotkanie ale było miło mi Cię poznać i twoje dziewczyny i eMa Już chciałabym powtórzyć to spotkanie.....takie z Was fajne babki Widzę że eM już przekabacony i brzózka już jest
reniuniek pisze:Joluś ...Ty w jakiej okolicy mieszkasz? ...
Troszeczkę daleko od Was, bo będzie z 300 km. Mieszkam w okolicach Jeleniej Góry Na mnie też pewnie patrzą jak na świrusa latającego z aparatem po ogrodzie ale co nas to...
Reniu no nie! gdzie spojrzę tulipanki i to jakie! przyśnią mi się te zielono-białe kocham je bardzo i widzę, że sa na topie bo w prawie każdym ogródku. W moim beda w następnym roku