Kwiaty Patrycji

Zdjęcia roślin doniczkowych, domowych
Zablokowany
Awatar użytkownika
maribat
1000p
1000p
Od: 4 mar 2010, o 12:53
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Re: Kwiaty Patrycji

Post »

Patrycjo przyszłam z ;:40 o poranku, rozkokosiłam się wygodnie w Twoim fotelu i od dobrej pół godziny rozglądam dookoła pokoju, jeszcze trochę mi zejdzie nim wszystko ogarnę.. no przecież roślinki Twoje znam, ale dziś dla odświeżenia.. jestem na razie w lekkim szoku, takim .. pozytywnym :P
*wracam do zieloności, jestem w połowie ;:100
wszystko moje jest tu:
zapraszam
x-F-7
---
Od: 6 lip 2011, o 06:54
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

maribatmiłego oglądania:) Rozsiądź się wygodnie i pomyśl co do kokosowych doniczek moge powsadzać, bo nie mam pomysła:)
Awatar użytkownika
maribat
1000p
1000p

Post »

A jak będzie z oświetleniem? gdzie będą stały? Masz tyle skarbów, że z pewnością coś się do nich wpasuje, tylko o miejsce docelowe chyba chodzi ;:108
wszystko moje jest tu:
zapraszam
x-F-7
---

Post »

Mają miejsce , gdzie pada światło z okna, potem sztuczne mają lampki. Chyba na komodzie albo na półkach nad biurkiem.
Awatar użytkownika
maribat
1000p
1000p

Post »

Nie wiem jak z wilgotnością u Ciebie, ale ja bym tam widziała drobnolistne paprocie..o ile w takowe się bawisz ;:224 ewentualnie hojki ;:63 ;:63
wszystko moje jest tu:
zapraszam
Awatar użytkownika
Anjja
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 sie 2010, o 20:14
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Drobne paprocie byłyby super tak jak proponowała Marta ;:108 ale pięknie też by wyglądały te peperomki...
Pozdrawiam Anjja - Ania
Moje wątki
Awatar użytkownika
Wanda7
-Moderator Forum-.
-Moderator Forum-.
Od: 2 wrz 2010, o 13:17

Post »

Dzień dobry :wit Obejrzałam twoje cudowne skrętniki. Wyglądają jędrnie i świeżutko. Mam ich sporo, ale kwitł dopiero jeden (Sylvia). One są urocze, jednak przez te swoje długie liście zajmują o wiele więcej miejsca niż fiołeczki, prawda? Niestety, u mnie te liście leżą jedne na drugich. Nie mam pojęcia, co zrobić, jak sadzonki urosną :roll: Może poobcinać niektóre? Jak radzisz?
Awatar użytkownika
Wiktoria_W
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 sty 2011, o 03:14

Post »

Zapączkowana begonia wygląda super ze storczykiem u boku ;:138 . Aż mi się mieni w oczach od tych kropek :wink: :) . No i czekam na kwiatuszka ;:65 .
Miłego dnia, Wiktoria
Dom w odcieniach zieleni
Poszukuję
Awatar użytkownika
Zenia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 6 wrz 2007, o 20:35

Post »

Witaj. :wit . Pozwoliłam tak sobie od rana, w spokoju, bez pośpiechu ;:224 pooglądać te twoje piękności. Dendrobium, skrętniczki..cudowne.. ;:138 . Begonka już jest urocza a na ten piękny widok kiedy rozwinie pączusie już nie mogę się.. ;:65
Awatar użytkownika
Zuza_i_Tygrysek
200p
200p
Od: 21 paź 2011, o 09:35

Post »

ja bym wsadziła tilandsię. podobno storczyki dobrze czują się w ich towarzystwie
Pozdrawiam Edyta :)
Zapraszam do obejrzenia mojej storczykowej kolekcji
Storczykowe szaleństwo w wydaniu Edyty :)
Lidka lmw
1000p
1000p
Od: 23 sie 2011, o 13:47

Post »

Patrycjo oczywiście storczyki podziwiam u Ciebie . Cattlejka CUDO !!!!!!!!!!!!!!! Ona to już spokoju mi nie da ale brasja również !!!! Jest po prostu cudna !!!
Pozdrawiam Lidka Mój mały zielony raj część 1 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=47114" onclick="window.open(this.href);return false;
część 2 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=48489" onclick="window.open(this.href);return false;
część 3 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=49364" onclick="window.open(this.href);return false;
Magic83
1000p
1000p
Od: 19 wrz 2011, o 14:34

Post »

:;230 :;230 A jednak storczykoza :;230 :;230
andrzejek
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 17 sie 2010, o 11:45

Post »

Wpadam i pytam jak tam eksperyment fitoniowy
x-F-7
---

Post »

maribat paproci nie mam, pomyślę o nich.
Anjja pomyślę nad peperomkami, podobały by mi się w kokoskach.
wanda7 Jak sadzonki urosną Tobie to je najwyżej odsprzedaj, ktoś zapewne je z miła chęcią przygarnie:)
Wiktoria_W Specjalnie kochana dla ciebie pstrykłam im dzis zdjęcie, które zamieszczam poniżej.
Zenia Dziękuję, i zazdroszczę czasu, który miałas aby na to poswięcić. Bo ja od rana w pracy dziś byłam:)
Zuza_i_Tygrysek U mnie tillandsie niestety się nie trzymają w pokoju. Miałam parę ich odmian ale nie utrzymały mi się, ale bardzo podobają mi się jak kwitną.
Lidka lmw cattleyka piękna była i jest:) Ale dlaczego tak krótko kwitnie? :;230
Magic83oh yes. Storczykoza przeważa. Choć nie ukrywam, że lubię różne kwiaty. Jedynie nie przeopadam zbytnio za fiołkami, paprociami, asparagusami.
andrzejek Niestety zmartwię cię. Coraz gorzej. Z około 10-12 przetrwały 2 i na razie rosną.

Dendrus od Sylki3 szaleje i szaleje z keikami;), a niektóre już zaczynają korzonki puszczać;).

Obrazek

Moja Maryśka:)

Obrazek

Begonka i dendruś z dedykacją dla Wiktoria_W:)
Obrazek

Skrętniczek
Obrazek
Awatar użytkownika
socurek
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 kwie 2009, o 02:10

Post »

Wow, faktycznie dendrobium szaleje... ;:154 Marysia przecudnej urody ;:167 rozkochała mnie w sobie po prostu. Mam nadzieję, że moja od Ciebie kiedyś też tak zakwitnie pięknie :oops: Jest się czym u Ciebie zachwycić. Takie piękności pokazujesz, że aż oczu oderwać nie można.
Zablokowany

Wróć do „Moje doniczkowe, domowe, balkonowe, egzotyczne, tarasy. ZDJĘCIA.”