Geniu prześliczne masz kolorki prymulek omszonych , zawsze bardzo lubiłam prymulki, teraz oczarowały mnie właśnie te omszone
Sasanki śliczne kępki, moje jakoś bardzo marne w tym roku....nie mam pojęcia dlaczego. Zawsze były piękne ukwiecone krzaczki .....chyba za bardzo grzebałam w nich w zeszłym roku
Amelka, rośnie jak na drożdżach, urocza panienka
Iwonko sprawdź jeszcze raz na 61 str. na 4 zdjęciu jest biała sanguinaria . Igor większość koron u mnie też nie kwitnie . Kazik one nie lubią za dużo wody , następnym razem musisz posadzić gdzieś na górce i zrobić im drenaż . Agnieszko tych prymulek omszonych nie mam za dużo ,chyba 4 kolorki , a chciałoby się więcej .
Kasiu ta magnolia to tylko jeden badylek ma z 5 liści . Iwonko na str 62 ,4 zdjęcie to floks kanadyjski . Bożenko Amelka rośnie jak na drożdżach Majko czemu do jesieni ?
Ładny zakup Ja też mam zamiar kupić magnolię do swojego ogrodu tylko jeszcze nie wiem jaką - na pewno będzie formowana w drzewko
A kiedy Ci ładnie urośnie to się nie martw, czas bardzo szybko leci
Witaj Geniu! Bardzo ładny nabytek ta magnolia...czy ona będzie kwitła wczesną wiosną czy później? Pytałaś o sośnicę,że niepokoją cię jej blade igiełki-zajrzyj do mnie wkleję zaraz fotkę swojej to porównasz....
Adam ja nie mam już tyle czasu co Ty , mam tylko nadzieję że doczekam się kwitnienia tej magnolii Michał mam taką nadzieję . Lucynko chciałabym żeby tak było. Alu tak na prawdę nie wiem kiedy kwitnie ?, ale muszę sprawdzić . Iwono
Aleksander nie bardzo w to wierzę że w przyszłym roku zakwitnie .
ale bardzo bym chciała, dobrze że mam taką niezawodną ,która będzie umilała mi wiosnę do momentu nim zakwitnie Genie.