Hoye moja obsesja :-)
- Agnezja
- 200p
- Od: 7 lis 2009, o 11:42
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Hoye moja obsesja :-)
Ujęcie kwiatków matyldzi wyszło Ci Basiu pierwsza klasa! Roślinka Cię przechytrzyła i mimo tego, że nie chcesz tych kwiatków (?!) to ona chciała nam się ukazać w pełnej krasie...i dobrze.
- Akwelan_2009
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 10 sty 2009, o 19:27
/ ... / ale zawsze udawało mi się usuwać penducle zanim się rozwinęły .
- no właśnie, nie lubisz jej kwiatów, ich zapachu, nie chcesz osłabiać rośliny przez jej kwitnienie ? Kwiaty tej hoi są piękne/ ... / Roślinka Cię przechytrzyła i mimo tego, że nie chcesz tych kwiatków (?!)

Pamiętaj o bliskich, jeśli chcesz by oni pamiętali o tobie !!!
Mieczysław
Sukulenty, ale nie kaktusy cz. I. cz. II. cz. III. cz. IV. cz.V
Mieczysław
Sukulenty, ale nie kaktusy cz. I. cz. II. cz. III. cz. IV. cz.V
Bo jak hoye kwitna to strasznie smieca a ja trzymam hoye w hydroponice i jak głupia później z pomiędzy keramzytu pincetą wyjmuje te obeschnięte kwiatki 

Jestem hoyomaniaczką
Jestem hoyomaniaczką
- crazydaisy
- Od: 27 cze 2013, o 09:45
No i zalatwilas mnie na amen retusami. Ale okazy! Bajka! Moja cos tam rosnie, ale bez wiekszego zaangazowania, a Twoje to potwory. Cudne sa.
Kinga
Fuksjoza, hojoza, ketmioza, czyli komus tu odbija... ;) cz.3 - http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 05&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Zgoda bez polskiej czcionki/Adminka
Fuksjoza, hojoza, ketmioza, czyli komus tu odbija... ;) cz.3 - http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 05&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Moja laleczka w tym roku zaiwania , bo wzrostem tego nie nazwę . Są tam dwie sadzonki w marcu każda miała po 4 listki .
hoja cv. bent ma zamiar kwitnąć a ze stoi na drugim mieszkaniu to niech sobie kwitnie .
Drabinka wysokości 110cm ale ma jeszcze z 15cm zapasu

Mój duszek w kwietniu miał tylko 6 listków a dziś to juz podowił ilośc liści

hoja cv. bent ma zamiar kwitnąć a ze stoi na drugim mieszkaniu to niech sobie kwitnie .
Drabinka wysokości 110cm ale ma jeszcze z 15cm zapasu

Mój duszek w kwietniu miał tylko 6 listków a dziś to juz podowił ilośc liści

Jestem hoyomaniaczką
- hen_s
- Od: 16 paź 2010, o 15:24
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Wszystko u Ciebie rośnie jak na drożdżach ale hoja cv. bent przechodzi pojęcie... 

Heniu roku jakaś inna hoja mnie szokuje swoim wzrostem . No ale widac hoye tak mają 

Jestem hoyomaniaczką
- crazydaisy
- Od: 27 cze 2013, o 09:45
Nic dodac, nic ujac - niesamowicie poszla!hen_s pisze:Wszystko u Ciebie rośnie jak na drożdżach ale hoja cv. bent przechodzi pojęcie...
Kinga
- hen_s
Znam Basię i jej osiągnięcia w hodowli hojek od kilku już lat i wiem na co ją stać - jest po prostu niesamowite co rośliny pod jej dobrą ręką są w jednym sezonie stanie zrobić.
A i rośnie u mnie kilka z Jej stajni nieźle sobie radząc za ozdobę i chlubę mojej mizernej kolekcji służąc.

A i rośnie u mnie kilka z Jej stajni nieźle sobie radząc za ozdobę i chlubę mojej mizernej kolekcji służąc.

- elcia1974
- Od: 23 lip 2009, o 18:25
Basiu Twoje Hoye ogląda się po prostu z prawdziwą przyjemnością 

Droga przez las nie jest długa, jeśli kocha się osobę, którą idzie się odwiedzic.
Aktualny wątek: Doniczkowi domownicy Eli cz. 7 Poprzednie części: Spis moich wątków
Wątek sprzedażowy: Sprzedam, kupię, wymienię rośliny doniczkowe
Aktualny wątek: Doniczkowi domownicy Eli cz. 7 Poprzednie części: Spis moich wątków
Wątek sprzedażowy: Sprzedam, kupię, wymienię rośliny doniczkowe
dziękuję za pochwały dla mych kochanych chwascików
To jeszcze dwie , obie chyba pierwszy raz , bo wisza w takim miejscu że nawet do mycia okien nie trzeba ich ściągać
hoja weebella

hoja endauensis

To jeszcze dwie , obie chyba pierwszy raz , bo wisza w takim miejscu że nawet do mycia okien nie trzeba ich ściągać

hoja weebella

hoja endauensis

Jestem hoyomaniaczką
- hen_s
hoja weebella niekoniecznie w moim typie ale hoja endauensis duża i dorodna, godna pozazdroszczenia. Piękna! 

hoja weebella cudownie rozrośnięta:).
Mój maleńki cukiereczek , naocznie wygladający piękniej niż na zdjęciu .
hoja heuschkeliana variegata

hoja heuschkeliana variegata

Jestem hoyomaniaczką