Alinko, świetną masz menażerię - kociaczki słodkie, a yoreczek- uroczy Mam sentyment do tej rasy, bo miałam yorka przez 16 lat :P
Pozdrowionka i buziaczki
Camciu fajnie nazwałaś moje opuncje .Dopiero wsadziłam na wiosnę bo mnie zachwyciły kwiatem chociaż nie cierpię kaktusów.A kiedy zakwitną to nie wiem chyba w tym roku nie do czekam się.A kolorki to 2 kolorki w żółci i pomarańczwy jest jeszcze czerwony ale jeszcze go nie mam.
Alinko,zwierzaczki chyba nie bardzo zadowolone z kaktusów.Ale faktycznie Twój ogród bajkowy. Trafnie go nazwałas.Poprosze jeszcze o fotki bajkowego ogrodu.pozdrawiam
Alinko u Ciebie bajkowo jak zawsze, trudno coś napisać jest przepięknie, Twoje kompozycje są przemyślane
w każdym detalu, miło i przytulnie u Ciebie, pozdrawiam
Jesteście wszyscy tacy kochani że czasami nie chce się wierzyć że są gdzieś tacy ludzie.Bo na każdym kroku to tylko nie nawieść i zazdrość przekonana jestem na własnej skórze.
siedziałam troszke u ciebie wybacz że tak cichaczem bez zaproszenia ale onieśmieliłaś mnie
mogę napisać tak:to Ty jesteś małym księciem w bajkowym ogródeczku
i to ty tworzysz bajkową aurę małych roślinek i wielkiego serco-dzieła
śle ukłony
prosze fotografuj w wolnej chwili chce widzieć jak to wzrasta
Alina662 pisze:Jesteście wszyscy tacy kochani że czasami nie chce się wierzyć że są gdzieś tacy ludzie.Bo na każdym kroku to tylko nie nawieść i zazdrość przekonana jestem na własnej skórze.
Alinko ludzie są różni wszędzie , ale trzeba nie przejmować się tym i iść do przodu , życie zbyt krótkie żeby za bardzo tym się przejmować ,Masz rodzinę ,piękny ogród i nas to powód do radości .
Genia
Też tak samo myślę jak Genia a ogrodnicy już tacy są bo kto kocha roślinki to co dopiero miłość i szacunek do drugiego człowieka,więc dobrze .że mamy to forum tu są najwspanialsi ludzie ,Pozdrawiam życzę miłego dnia
Alinko, kociaki prześliczne tyle radości potrafią takie maleństwa sprawić tylko swoim widokiem
A ja myślę, że jeżeli ludzie mają serce do roślin, to tym bardziej dla ludzi, a takich nas tu sporo przecież
Buziaki