Kolorowy ogród Geni -Cz.9
- izabella1004
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 18 kwie 2008, o 08:57
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Geniu! Dostałam w prezencie unikatowe lillie,w tym jeszcze niektore nie rejestrowane.Chyba będzie w przyszlym roku radość jak zakwitną
Zapraszam Ogród irysowy Ewy F
Ale Gieniu, one są ładniejsze jak się je formuje. Nie piszę teraz o jakiś wymyślnych kształtach. Takie przycinanie dobrze też robi i dla samych krzewów. Nie ma pustych miejsc, są gęste i ładniutkie. Czym większy krzew to robi się brzydszy, wiem bo sam tak miałem. Jak zacząłem je ciąć, to od razu lepiej to wygląda.
- Aga2
- 200p
- Od: 31 mar 2009, o 11:54
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witaj Geniu pospacerowałam po Twoim ogrodzie
.
Szczególnie pieknej urody masz liliowce i hortensje nie wspomne o żurawkach. Jeżówki mie zaciekawiły !
Powiedz które lilowce szczególnie byś poleciła (że kwitną obficie , rozrastają się szybko i w ogóle wszystko naj
)
Co do diety 100 kalorii -drakońska ale powodzenia !!!. Mój M teraz próbuje, oczywiście nie takiej drastycznej
mówi że pierwsze 2 tygodnie najgorsze potem żołądek się kurczy i jest nie tak żle ,ale trzeba się pilnować !!!. Ja tak ostro nie mogie się odchudzać bo mam nadkwasotę , muszę coś od czasu do czasu wrzucić na ruszt bo ranigast musiałabym jeść garściami 

Szczególnie pieknej urody masz liliowce i hortensje nie wspomne o żurawkach. Jeżówki mie zaciekawiły !
Powiedz które lilowce szczególnie byś poleciła (że kwitną obficie , rozrastają się szybko i w ogóle wszystko naj

Co do diety 100 kalorii -drakońska ale powodzenia !!!. Mój M teraz próbuje, oczywiście nie takiej drastycznej

Pozdrawia Agnieszka.
Mój ogród
Mój ogród