Asiu właśnie wróciłam z wystawy. Powiem krótko - jestem chora. I, o wyglądałam tak ->
Kati, Zeberko, Tomku, Elu dziękuję
Figo ja ich nie straszę, tylko pokazuję im mojego psa i mówię co on zrobił z kwiatkami w ogrodzie. I że jakby co, to mogę przystawić krzesło, żeby sobie piesek na parapet wskoczył
PatrycjaMoje doniczkowce
"I have spread my dreams under your feet; Tread softly because you tread on my dreams."
"Rzuciłem rozpostarte sny pod twoje stopy; Stąpaj ostrożnie - depczesz moje sny." W.B.Yeats
PatrycjaMoje doniczkowce
"I have spread my dreams under your feet; Tread softly because you tread on my dreams."
"Rzuciłem rozpostarte sny pod twoje stopy; Stąpaj ostrożnie - depczesz moje sny." W.B.Yeats
No, tyle wrażeń wzrokowych, że można było wyjść z oczopląsem
anetta pisze:To dendrobium jest urocze i jakaranda jak podrosła, dodaje mi otuchy ze i moja kiedys taka będzie :P
Urośnie. Chyba bardzo lubią słońce, bo moje przy słońcu rosną w oczach.
PatrycjaMoje doniczkowce
Ten miniaturowy storczyk, to trochę stara nowość ;) Mam go jakiś miesiąc, z przeceny z jednym pąkiem. I tak się nade mną znęcał z tym pąkiem tyle czasu. No, ale w końcu:
Kaktus, jak go zobaczyłam, to nie było zmiłuj się. Ma około 9 cm, a igły maja około 7,5 cm i sama się przekonałam, że są ostreee
Malutki Phalaenopsis Mini Mark (ma tylko dwa pączusie):
I sabotek:
PatrycjaMoje doniczkowce
Aniu, Tomku, Moniko, Mirku dziękuję za odwiedzinki
Przez te moje dzisiejsze zakupy, to się skończy, że zostanę o suchym chlebie i wodzie
PatrycjaMoje doniczkowce
Ja bym mogła nic nie jeść żeby takie cuda sobie kupić gorzej z moim M jakby na obiad dostał suchara
Patrysiu szczęka mi opadła na widok ślicznych storczyków i sabotka
Dieta - no, tak to może być. Chyba, że znowu rzucę fajki. Ale tylko przez tydzień, do wypłaty
PatrycjaMoje doniczkowce