JLG pisze:Bardzo dziękuję za zaproszenie, aż się zarumieniłam Nic nie obiecuję, bo może kiedyś Cię nawiedzę....
Joasiu
Nigdy nic nie wiadomo kogo się spotka świat jest okazuje się taki mały
Ostatnio spotkałam się z Anulką ,Aanulką ,Aską i em z Emilem z forum,
po prostu to był zbieg okoliczności jak się zobaczyliśmy to jak byśmy się znali dawna.
Niesamowite spotkanie.
Miałam wielokrotnie okazję przekonać się, że świat jest mały.... Znam 2 forumki z Ząbek (Frida i JSZFRED), przy czym Asia mieszka 15 minut na piechotę ode mnie, Danusia trochę dalej, w sąsiedniej miejscowości mieszka Dominikams a w samej Wawie jest pełno forumowiczów. Co najdziwniejsze znam ogród Eweliny, gdyż jak mieszkałam w Poznaniu to bardzo często zapuszczałam się w jej okolice na spacer...
witam, masz rarytaski, piękne gazanie u mnie nie lubia długo goscić, nie wiedza co tracą
Poczytałam, ze masz mieczyki tylko w żółtym kolorze, to moze nieco wymienimy, fotki to mam skromne ale mieczyki superaśne od Anitki
Anuś ależ pokazałaś masę pięknych kwiatuchów Cudowne niecierpki, one tak długo zdobią ogrody, są niesamowite Wszystkie doniczkowce prześliczne i różyce piękne Mnóstwo jeszcze pięknych kolorków u Ciebie, jesień jeszcze daleeeeeko
tara pisze:witam, masz rarytaski, piękne gazanie u mnie nie lubia długo goscić, nie wiedza co tracą
Poczytałam, ze masz mieczyki tylko w żółtym kolorze, to moze nieco wymienimy, fotki to mam skromne ale mieczyki superaśne od Anitki
Taruś Bardzo chętnie się wymienię
Anitki mieczyki to same rarytasy