Dziękuję Wam bardzo anoli teraz fiołeczków jest mnóstwo w kwiaciarniach, do wyboru i koloru Tylko uważaj, bo to bardzo wciągająca choroba Grażynko to ostatnie to begonka Marzenko zdjęcie gloksynki jest trochę przekłamane w rzeczywistości ten środeczek ma ciemno fioletowy
Dziękuję Aniu Begonka jest przepiękna Ja swoją wybrałam z kilku innych kolorowych Wydała mi się najładniejsza I nie żałuję, bo po wyjęciu z filii jeszcze bardziej mi się podoba-jest cudna i taka gęsta. Mam tylko nadzieje, że się u mnie zadomowi
Kasiu Ty to masz wspaniałą rączkę do begonii (do innych też)....więc będzie mieć u Ciebie jak w raju Mi się też bardzo spodobała i ten jej zieloniutki kolorek Moja też jest gęsta i nawet kwitnie Zazdroszczę Ci.....oczywiście pozytywnie......że masz je gdzie kupić a tym bardziej że masz do wyboru do koloru
Aniu, u mnie też za bardzo begonek nie ma Czasem moja ciocia je przywozi, a w innych kwiaciarniach raczej nie spotykam Ale dzisiaj wstąpiłam do nowo otwartej kwiaciarni i właśnie tam było kilka, nawet w dobrej cenie. Szkoda tylko, że trochę daleko mam do tej kwiaciarenki
Kasiu to ciocię masz wspaniałą......pożyczysz mi Ją........ Właśnie w kwiaciarniach w ogóle ich nie ma a szkoda bo schodziły by pewnie jak świeże bułeczki No to trafiłaś do niezłej kwiaciarni......a że daleko to chyba zbytnio Ci nie robi różnicy bo Ty begonie uwielbiasz i zapewne często tam będziesz zaglądać
A powiedz mi jeszcze Kochaniutka czy ta srebrna begonia (co mi się nie przyjęła) kwitła Ci
Mireczku bardzo dziękuję Aniu moja ciocia to złota kobitka, czasem przywiezie coś na zamówienie, ale raczej z pamięcią u niej kiepsko A do tej kwiaciarenki trochę daleko, ale przecież zawsze znajdzie się pretekst żeby odwiedzić tamte rejony