amba19 Pigwa rzeczywiście pięknie zakwitła. Ciekawe czy również będzie dużo owoców? Nie robię nalewki, ale chętnie skorzystam z przepisu i tym razem zrobię. Czekam na przepis! Napisz proszę jak będziesz miała chwilę wolną.
AGNESS Witam Cię również Agnieszko.

Pospacerowalam dzisiaj u Ciebie i jestem zachwycona Twoimi roślinami. Tym razem azaliami! Są cudne i tak obficie kwitną.

Ja zaczynam również przygodę z azaliami. Jesienią posadziłam 3 sztuki a zakwitła teraz tylko jedna- biała i już się cieszę. Jest też śliczna.Zrobiłam zdjęcie to pokażę następnym razem.
Migdałek mam też dopiero 2 rok i nie wiedziałam kiedy się go obcina.? Obcięłam na wiosnę przed kwitnieniem i teraz wiem, ze należy przycinac po kwitnieniu.
szafir44 witaj Małgosiu. Nie ma sprawy, nauczę Cię dekorowania pisanek jak tylko zechcesz.
Cynthia dziękuję za komplementy. Jestem tradycjonalistką ale nie tylko i darzę sentymentem nasze wiejskie kwiaty, które wiążą się ze wspomnieniami z dzieciństwa.
Monia68 Dziękuję Moniko. Zdjęcia zrobiłam jeszcze przed wyjazdem, bo jak wróciłam to migdałek przekwitł. Marzy mi się gęściejsza korona migdałka(jest na pniu) i liczę, że po przycięciu właśnie będą nowe odrosty.
AnniaJ dziękuję za odwiedziny. Pigwowiec po raz pierwszy miał tyle kwiatów.
tara Dziękuję. Pozdrawiam Cię serdecznie. Dawno nie zaglądałaś do mnie. Nie mylisz się, to jest migdałek.
marpa Maryniu bardzo Ci dziękuję. Zapraszam zaglądaj jeszcze.