Ogród Idy74 2009r cz.1
-
- ---
- Od: 10 kwie 2008, o 17:03
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
WITAM DZIEWCZYNKI I CHŁOPAKI .Właśnie zaczynam dzionek przy kawce i cieszę się ,że to już piątek .MONIA zanim przytuliłam ,to już spał.CYNTHIO weekend będzie to się nagadamy do bólu.LISKO to nie była 7 tylko 22-30,może będe miała trzecie złotko ,bo coś mi się zdaje ,że ta awaria w weekend będzie
JADZIU u mnie ziemia też podmarznięta ,tylko grabić można i w folii siać.

-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 26 sty 2009, o 14:53
- giga45
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 28 lut 2008, o 12:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witaj Iduś.
U mnie dzisiaj też z rana było paskudnie i mokro. Ale teraz hurraaa-pogoda się klaruje, nie pada i wychodzi słonko. To ja co-oczywiście po pracy gonie na działkę.Hihi
Idus melduję, że właśnie przyszłam z poczty-poszedł do Ciebie różowiutki eucomis.
Mam nadzieję, że nie będzie długo szedł.
Twoich nasionek ani widu ani słychu.
Pozdrawiam serdecznie
U mnie dzisiaj też z rana było paskudnie i mokro. Ale teraz hurraaa-pogoda się klaruje, nie pada i wychodzi słonko. To ja co-oczywiście po pracy gonie na działkę.Hihi
Idus melduję, że właśnie przyszłam z poczty-poszedł do Ciebie różowiutki eucomis.
Mam nadzieję, że nie będzie długo szedł.
Twoich nasionek ani widu ani słychu.
Pozdrawiam serdecznie
-
- ---
- Od: 10 kwie 2008, o 17:03
TESS gdzieś czytałam ,że na ból głowy jest dobra polopiryna s i magnez .
GIGA historia się powtarza ,głupio mi ,że tak długo idą ,mam nadzieję ,że dojdą w końcu .Do Judyty szły 1,5 tygodnia .DZIĘKUJĘ ZA EUKOMISA
MAGNOLIA mieszkamy bardzo blisko siebie ,u mnie zaczyna kropić deszcz,dobrze ,że nie śnieg.
MONIA dzisiaj dzień jak szalony leci ,bo roboty full ,sama jestem i do tego bez samochodu ,na piechotkę wszystko robię.Ale to dobrze dla mojej wagi
spada