Działka korzo_m 2009
- kogra
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 maja 2007, o 18:02
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Piękne te cynie Dorotko.
I w takich kolorach jak lubię.
Mamy podobny gust chyba.

I w takich kolorach jak lubię.
Mamy podobny gust chyba.

Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- korzo_m
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 17 kwie 2006, o 10:14
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Ewo roślinki pięknie po gradobiciu odbiły, szkoda, że już niedługo nadejdzie jesień i koniec ich kwitnienia. Grzybki już wysuszone, dzisiaj mnie mąż namawiał na spacer po lesie ,ale nie dałam się skusić. Spędzam niedzielę myśląc jak co pozmieniać na rabatkach. Jutro całą rodzinką ( czyli wszyscy troje) zabieramy się ostro do pracy. Panowie za malowanie ogrodzenia, a ja będę sadziła cebulowe.
U mnie po kwitnących marcinkach widać już ,że jesien jest tuż ,tuż

Te trzy są bardzo wysokie

A ten jest średniej wysokości, chciałabym mieć jeszcze takie niskie, może kiedyś uda mi się je gdzieś dorwać.
Zapraszam na skromny poczęstunek

U mnie po kwitnących marcinkach widać już ,że jesien jest tuż ,tuż

Te trzy są bardzo wysokie

A ten jest średniej wysokości, chciałabym mieć jeszcze takie niskie, może kiedyś uda mi się je gdzieś dorwać.
Zapraszam na skromny poczęstunek

- Raczek
- Od: 31 mar 2007, o 21:26
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Dorotko a jakiej wysokości są twoje średnie astry?
Nie pamiętam,czy ci wysyłałam moje,są raczej niskie,muszę je zmierzyć.
też bym chciała jutro popracować,ale chyba się nie uda.Po pracy jestem w domu o 16,30.
Potem obiad a na 19.00 do kościoła,mój syn musi się zapisać na drugi rok przygotowujący go do bierzmowania.
Nie wiem,po co aż dwa lata przygotowań do bierzmowania.
Nie pamiętam,czy ci wysyłałam moje,są raczej niskie,muszę je zmierzyć.
też bym chciała jutro popracować,ale chyba się nie uda.Po pracy jestem w domu o 16,30.
Potem obiad a na 19.00 do kościoła,mój syn musi się zapisać na drugi rok przygotowujący go do bierzmowania.
Nie wiem,po co aż dwa lata przygotowań do bierzmowania.

Pozdrawiam Ania
Ogródek Raczka 7
Ogródek Raczka 7
- korzo_m
- Od: 17 kwie 2006, o 10:14
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Aniu te średnie marcinki mają ok 50-60cm wysokości. Przysłałaś mi ostatnio sadzonkę niskich, ale one jeszcze nie kwitną. Mam jeszcze 2 marcinki średniego wzrostu od Babopielki, ale na ich kwiaty też poczekam ,na razie mają bardzo dużo pączków.
Mój syn przygotowywał się do biżmowania przez 3 lata, także pociesz syna, że u was nie jest jeszcze tak żle. Michał na szczęście trafił do grupy, którą prowadził super ksiądz, koledzy z jego klasy narzekali bardzo trafili na innych księży.
Mój syn przygotowywał się do biżmowania przez 3 lata, także pociesz syna, że u was nie jest jeszcze tak żle. Michał na szczęście trafił do grupy, którą prowadził super ksiądz, koledzy z jego klasy narzekali bardzo trafili na innych księży.