Cześć. Przeszedłem się dziś po całym ogrodzie i kurcze. jestem po wielki wrażeniem. Tyle pracy piękna, że aż zatyka. no a weekend widać bardzo pracowity był. Pozdrawiam Świątecznie i juz zapowiadam, że będę wpadał częściej
Z okazji ŚWIĄT WIELKANOCNYCH wszelkiej pomyślności
radosnego i mokrego dyngusa oraz smacznego jajka dla Ciebie i Twojej
rodzinki życzy Romka z rodziną.
Zatem Staropolskim - obyczajem, dużo szynki życzę z jajem,
niech zające i barany pospełniają Wasze plany. Święta to jest czas
wyżerki, porzućcie wszystkie swe rozterki. Niech to będzie czas uroczy,
życzę Tobie i Twojej rodzinie miłej Wielkanocy
Słoneczka kofane Nie sadziłam, że tyle miłych życzeń mnie tu czeka
dziękuję Z CAŁEGO SERDUCHA.
Mam nadzieję, że i Wam Święta przeszły w miłej, rodzinnej atmosferze i w zdrowiu przetrwaliście te dwa dni biesiadowania
Ja, żeby uciec choć trochę od biesiadowania, pojechałam dzisiaj na działkę, szukać z aparatem tropów wiosny A to plon mojego "podglądania" najpiękniejszej pory roku ...
EWA wiosna to jest ta pora roku , która najbardziej cieszy większość ludzi .
Ja mogłabym całymi godzinami patrzeć na te kwiaty - mają tyle uroku w swojej skromności
Zaraz idę popracować , wiele zaległości jeszcze mam w pracy na działce
No, przyznam się Ewciu Kolorowa, że i ja mam co robić, ale to taka przyjemna (choć czasami bardzo męcząca ) praca.
Na stronie http://www.piorin.gov.pl/sygn/php/rwoj.php?woj=LO własnie zapodali, że jabłonki (w moim obszarze) powinno się potraktowac preparatami miedziowymi - więc jutro jadę bo na piątek "pogodynki" zapowiadają jakieś siąpidełka z nieba
Ewuś-Daisy - miło, że zajrzałaś Przyznam, że zabawa z całodzienną sesją tulipanową była przednia