Roślinki Ani ;-)

Zdjęcia roślin doniczkowych, domowych
Zablokowany
Awatar użytkownika
Leśny Duch
1000p
1000p
Od: 10 lut 2009, o 12:40

Post »

katarzyneczko uważajcie z tym lasem, bo jak wam za bardzo urośnie (z tego, co pamiętam, to 11 cm w pierśnicy), to będzieciem musieli prosić o zezwolenie na ścięcie lub przesadzenie :shock: drzew, a wcale nie musicie jej dostać. A do tego za każde drzewo trzeba słono płacić :shock: więc ganiaj chłopa! 8)
Pozdrawiam!:) Joasia
Na leśnym balkonie
Awatar użytkownika
Andziax007
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 20 gru 2008, o 08:18
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Kontakt:

Post »

zabcia_paula pisze:Aniu, ale masz pomocników...a Ty się tak bidulko forsujesz, że aż plecy Cię bolą. Pozaganiać wszystkich do pracy hihi.
Paulo chciałabym ich pozaganiać ale M. pracuje fizyczne to jak przychodzi do domu to nie ma sił więc nie chcę go przemęczać a koty fakt kopią dziury ale tylko wtedy jak wyczują kreta :wink:
Fidelis pisze:Aniu nie kuś :lol: dziękuję za dobre chęci........a potem mogę się decydować na takiego futrzaczka :wink:
Małgosiu jak coś to wiesz gdzie pisać a ja z chęcią Cię obdaruję futrzakiem jak będzie wtedy :lol:

Kasiu Joasia ma rację :lol: Tak to już jest z tymi drzewami :wink:
Awatar użytkownika
katarzyneczka
1000p
1000p
Od: 1 mar 2009, o 17:41
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Joasiu wszystkie formalności co do wycinki drzew są już załatwione, także spokojnie możemy je wycinać :wink: Tylko czasu niestety brak :(
Pozdrawiam Katarzyna
Moje wątki Zapraszam;)
Awatar użytkownika
zabcia_paula
500p
500p
Od: 24 sty 2009, o 10:34

Post »

Oczywiście rozumiem...też nie miałabym serca zaganiać M. do pracy, jak i tak ciężko pracuje :D
A z kociaków to i tak niezły pożytek :D Może uda się im kreta przegonić. Ja u rodziców w ogrodzie, co roku mam z nimi problem, z nornicami również. Plastikowe butelki nic nie dawały, takie wielki fioletowe rośliny też nie...już nie wiem jak sobie z nimi poradzić. Koty jedynie od czasu do czasu, przyniosą jakąś nornicę, ale tylko po to by się pochwalić i dostać za to małe drapanko. Zazwyczaj leżą na słonku...
Pozdrawiam, Paula
Awatar użytkownika
Leśny Duch
1000p
1000p
Od: 10 lut 2009, o 12:40

Post »

katarzyneczka pisze:Joasiu wszystkie formalności co do wycinki drzew są już załatwione, także spokojnie możemy je wycinać :wink: Tylko czasu niestety brak :(
aha, to dobrze, bo już się bałam, że po ptakach 8)
Pozdrawiam!:) Joasia
Na leśnym balkonie
Awatar użytkownika
Andziax007
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Paulo u mnie było gniazdo nornic i koty sobie z nimi dzielnie poradziły, wytępiły wszystkie a o kretach już nie wspomnę powiem tylko że miałam taki pokopany ogródek przez koty że ho :wink: :twisted: Moje koty są mieszanką dzikiego i tego domowego może dlatego są takie zadziorne :roll:
Awatar użytkownika
zabcia_paula
500p
500p

Post »

Aniu to pozazdrościć takich dzielnych kotków. U moich rodziców są koty typowo podwórkowe...przychodzą jedynie coś zjeść i idą ,,w tango,,. Śpią sobie w składziku...czasem wyłapią jedynie kilka myszy z pszenicy, nie w głowie łapać im krety hehe
Pozdrawiam, Paula
Awatar użytkownika
treissi
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 sty 2008, o 16:34

Post »

Aniu ale masz fajnie :) Kurczę ale ja Wam zazdroszczę tych ogrodków. Pogońcie mnie do roboty, bo mam miejsce na mały ogródeczek a niechce mi się robić :oops:
Pozdrawiam Monika
Moje wątki
Sprzedam zielone
Awatar użytkownika
zabcia_paula
500p
500p

Post »

Moniczko do roboty :!: :!: :!: :!: ;:112
Pozdrawiam, Paula
Awatar użytkownika
Andziax007
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Paulo M. mi powiedział że nasze koty pochodzą z krzyżówki czystej krwi Persa z dzikim kotem :wink: Z swego czasu kicia jak była młodsza gryzła w nogi naszych znajomych ale troszkę jej to przeszło :twisted:

Moniś do pracy w ogródeczku :!: A zobaczysz będzie piękny :wink:
Awatar użytkownika
treissi
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Aniu nie taka łatwa sprawa niestety. Najpierw musiałabym postarać się o porządną ziemię, bo teraz to gliniasta jest. Takie byle co,że jedynie aksamitki rosną hi hi Od jakiegoś miesiąca szukam ziemi do kupienia ale nie mogę znaleść :(
Pozdrawiam Monika
Moje wątki
Sprzedam zielone
Awatar użytkownika
Andziax007
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

O to ziemia troszkę do.... :wink: Nie ma nigdzie ziemi ogrodniczej tam u Ciebie :?: Teraz powinno jej być po dostatkiem bo to sezon na sadzenie :roll:
x-M-8
---
Od: 4 gru 2008, o 14:08
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Andziax007 pisze:Paulo M. mi powiedział że nasze koty pochodzą z krzyżówki czystej krwi Persa z dzikim kotem :wink: Z swego czasu kicia jak była młodsza gryzła w nogi naszych znajomych ale troszkę jej to przeszło :twisted:
Aniu to takie koty chyba trzeba długo oswajać....Ja bym chciał mieć czystego perskiego...ale by buszował po dżungli.. ;:112 ;:112 :;230
Awatar użytkownika
Andziax007
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Mirku ja to się cieszę że mam takiego kota to pies mi już nie potrzebny :wink: Nie ma co się śmiać bo ja kotkę dostałam jak miała już dwa miesiące i się bałam żeby mi coś w nocy nie zrobiła :twisted: Ale teraz już się do nas przyzwyczaiła i już tak nie gryzie znajomych po stopach ale na listonosza czasami "warknie" czy jak to się zwie u kotów :wink:
Miałby co robić u Ciebie między zieleninką ;:112
Awatar użytkownika
treissi
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Aniu taka ogrodnicza w workach to jest. Ale ile ja musiałabym tych worów kupić- zbankrutowałabym :) Pamiętam, że kilka lat temu moja sąsiadka kupowała gdzieś ziemię i przywozili jej wywrotką. Płaciła jakoś niedużo. Niestety sąsiadka się wyprowadziła i nie mam z nią kontaktu, żeby zapytać, gdzie to załatwiała. Ale wydaje mi się, że trafiła z jakiejś budowy - nie była potrzebna i tylko transport opłaciła.
Pozdrawiam Monika
Moje wątki
Sprzedam zielone
Zablokowany

Wróć do „Moje doniczkowe, domowe, balkonowe, egzotyczne, tarasy. ZDJĘCIA.”