Róże w moim ogrodzie
- Reni4
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 21 wrz 2009, o 15:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witam..pobuszowałam sobie odrobinę po Twoim różanym królestwie...wiesz ja też mam trochę róż sęk w tym że nie pamiętam ich nazw...niektóre dostałam inne kupiłam ale chyba jestem jakaś inna bo nigdy nie zapisałam sobie nazwy jaka kupiłam...cieszyło mnie to że są że kwitną i nie chorują... Widzę dopiero u Ciebie że jednak warto znać nazwy swoich róż...Wiem że na pewno mam Monikę którą uwielbiam i z kwiatu i z tego że ciągle kwitnie;)))
Uwielbiam moje róże..
mimo tego że są bezimienne..Cieszę się że mogłam Cię poznać i w miarę czasu częściej będę do Ciebie zaglądać:)))Miłej słonecznej soboty Ci życzę...mamy cudowny jak na razie październik:)))
Uwielbiam moje róże..
mimo tego że są bezimienne..Cieszę się że mogłam Cię poznać i w miarę czasu częściej będę do Ciebie zaglądać:)))Miłej słonecznej soboty Ci życzę...mamy cudowny jak na razie październik:)))
- hal1959
- Od: 13 mar 2008, o 19:52
Reni cieszę się z Twojej wizyty
.
Ja też podobnie robiłam,kupowałam róże nie zwracając uwagi na nazwy,myślałam,że róża to po prostu róża
.
Jednak z czasem zrozumiałam,że nazwa to ważna sprawa.Fakt jest jednak taki ,że czy z nazwą czy bez, potrafią one pieścić nasze oczy rozmaitością kolorów,układem płatków ,a zapachem mogą cieszyć nasz nosek
Czyżby u Ciebie była ładna pogoda
,bo u mnie zimno i mokro brrr.Mam tylko nadzieję,że sprawdzi się prognoza na przyszły tydzień,bo zapowiadają ocieplenie
.Miłego odpoczynku 

Ja też podobnie robiłam,kupowałam róże nie zwracając uwagi na nazwy,myślałam,że róża to po prostu róża

Jednak z czasem zrozumiałam,że nazwa to ważna sprawa.Fakt jest jednak taki ,że czy z nazwą czy bez, potrafią one pieścić nasze oczy rozmaitością kolorów,układem płatków ,a zapachem mogą cieszyć nasz nosek

Czyżby u Ciebie była ładna pogoda

- hal1959
- Od: 13 mar 2008, o 19:52
Danusiu mam nadzieje ,że te posadzone dobrze przetrwają zimę,ale mam zamówionych 6 szt piękności rzadko spotykanych ,jak dostanę to napiszę jakie .Także 3 szt -Aspirine,New Dawn i Pastellę mam zamówione przez Gosie Deirde,mają być w listopadzie,oby zima nie przyszła za szybko
.Czyli 9 szt zamówionych.Chciałabym w przyszłym roku zobaczyć kwiaty każdej nowo zakupionej róży

- Reni4
- Od: 21 wrz 2009, o 15:01
Witam w piękna słoneczną niedzielę..u mnie jest jeszcze pięknie..róże i inne kwiaty kwitną jest kolorowo:))
Co do Twojej wypowiedzi zgadzam się całkowicie:))pozdrawiam cieplutko i wysyłam promienie słoneczka...Nie martw sie jeszcze posadzisz swoje róże a w czerwcu będziemy je podziwiać;)))Pozdrawiam
Co do Twojej wypowiedzi zgadzam się całkowicie:))pozdrawiam cieplutko i wysyłam promienie słoneczka...Nie martw sie jeszcze posadzisz swoje róże a w czerwcu będziemy je podziwiać;)))Pozdrawiam