Działka Zeni
- JolantaG
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 3 lis 2008, o 14:52
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Działka Zeni
Mam nadzieję ,że wszystko wróciło już do normy ,remont zakończony i zdrówko dopisuje . 

- Zenia
- Od: 6 wrz 2007, o 20:35
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Witajcie Taro, Halinko, Zosiu, Jolu. Nareszcie u mnie po kłopotach...co najważniejsze mój wnuczuś wyszedł już ze szpitala. Bardzo tęsknił za domem. Mnie także to straszne grypsko nie ominęło, ale już jest dobrze. No i muszę się pochwalić że remont u mnie zakończony. Niemniej sobie przyrzekłam że już nigdy żadnych remontów
..przynajmniej na razie póki tego nie zapomnę.
. Troszkę wspomnień i oby do wiosny.

Zeniu, dobrze,że już dobrze !
Zdrówka Ci życzę i takich widoczków , jak te na zdjęciach, ale w realu.
Zdrówka Ci życzę i takich widoczków , jak te na zdjęciach, ale w realu.

- Olusia
- Od: 23 gru 2007, o 21:38
Już czuję zapach Twoich hiacyntów 

- HalinaK
- Od: 12 paź 2008, o 11:27
Zeniu,
dziękuje za cudne widoczki hiacyntów
... uwielbiam je za wygląd i zapach
Podobają mi się we wszystkich kolorkach, ale najbardziej w moich ukochanych, czyli żółtym, pomarańczowym i czerwonym. Jakoś na czerwone, jak dotąd nie miałam szczęścia, chociaż sporo kupionych miała właśnie tak zakwitnąć.
W tym roku, jesienią, nakupiłam masę czerwonych, to może się wreszcie trafi czerwony

Podobają mi się we wszystkich kolorkach, ale najbardziej w moich ukochanych, czyli żółtym, pomarańczowym i czerwonym. Jakoś na czerwone, jak dotąd nie miałam szczęścia, chociaż sporo kupionych miała właśnie tak zakwitnąć.
W tym roku, jesienią, nakupiłam masę czerwonych, to może się wreszcie trafi czerwony

-
- Od: 25 wrz 2007, o 18:21
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Zeniu, bardzo się cieszę, że już wszystko w porządku
Hiacynty cudne!!

Hiacynty cudne!!
- tara
- Od: 16 mar 2008, o 22:01
Zeniu najważniejsze, ze wszystko już dobrze, a hiacynty to ja lubię, pamiętam jak wracałam ze szkoły to był taki ogródek gdzie wiosną były narcyze i hiacynty piękne łany, ale jak pamietam to białe i fioletowe.
Witaj Zeniu jakie cudne pachnące wspomnienia pokazałaś, miło oglądać takie piękne kolory. Wspominasz o remoncie, że już po wszystkim a mnie czeka zaraz po Nowym Roku, jak ja to przeżyję?
- Zenia
Witajcie Polu, Olu, Halinko, Moniu, Taro, Irenko. Po dłuższej przerwie wybrałam się dziś na działeczkę. Zapowiadała się piękna pogoda...słonko. Niestety gdy zajechałam na działkę było już po słonku, zrobił się wiatr...brzydko jednym słowem brrrr. Chciałam przy ładnej pogodzie zdjęć trochę popstrykać. Niestety szaro buro...tylko moje ukochane ciemierniki trochę rozweselają działeczkę. Kwitną na całego.

Ten zaczyna dopiero kwitnienie. To jego pierwsze, Nie wiem dokładnie jaki będzie.

Ten zaczyna dopiero kwitnienie. To jego pierwsze, Nie wiem dokładnie jaki będzie.

Zeniu śliczne te Twoje ciemierniki
a białe jak obsypane kwieciem
, moje to młode roślinki ale u niektórych pokazują sie pączki ,niespodzianki jeżeli chodzi o kolorki 

- Olusia
- Od: 23 gru 2007, o 21:38
A moje ciemierniki jeszcze nie kwitną

- Zenia
Elu..ja także mam jeszcze parę krzaczków niespodzianek. Także nie wiem jak i kiedy zakwitną. Ale na nie przyjdzie mi jeszcze poczekać. To małe krzaczki.
Olu...twoje być może są wiosenne. Także mam takie co dopiero na wiosnę spodziewam się że zakwitną.
Polu....moje ciemierniki najlepiej rosną i kwitną........w męża winogronach.
. Teraz walka o miejsce. Ja chcę by wyniósł się ze swoimi winogronami
; ....M..że był pierwszy.
. Tak więc pozostanie pewnie jak jest. 

Olu...twoje być może są wiosenne. Także mam takie co dopiero na wiosnę spodziewam się że zakwitną.

Polu....moje ciemierniki najlepiej rosną i kwitną........w męża winogronach.

Zeniu przepiękne ciemierniki, jak one w realu muszą wspaniale wyglądać, mam takie jak na 3 zdjęciu ale do kwitnienia to im daleko, ciekawa jestem jak ten ostatni będzie wyglądał.
- tara
- Od: 16 mar 2008, o 22:01
Polu[/b]....moje ciemierniki najlepiej rosną i kwitną........w męża winogronach.
. Teraz walka o miejsce. Ja chcę by wyniósł się ze swoimi winogronami
; ....M..że był pierwszy.
. Tak więc pozostanie pewnie jak jest. 
Zeniu a przydział pokazał skoro był pierwszy, miał pozwolenia, podanie, pieczątki ?
a ciemierniki rzeczywiście piękne

Zeniu a przydział pokazał skoro był pierwszy, miał pozwolenia, podanie, pieczątki ?
a ciemierniki rzeczywiście piękne