Ogródek Bogusi (bogusia177) -/ cz. 2-2008r./
- kogra
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 maja 2007, o 18:02
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
To Boguśka musi się ukrywać ?
Boguś jak cie bedom dóma chcieli wyciepnyć to sie pakuj i przyjeżdzej do kogrobuszu a łóżko sie znońdzie.
Posiedzymy na balkónie , wypijymy jako nalewka na smutki a potym to sami przyjadóm po Ciebie, bo kto im bydzie taki dobre obiadki warził.
Boguś jak cie bedom dóma chcieli wyciepnyć to sie pakuj i przyjeżdzej do kogrobuszu a łóżko sie znońdzie.
Posiedzymy na balkónie , wypijymy jako nalewka na smutki a potym to sami przyjadóm po Ciebie, bo kto im bydzie taki dobre obiadki warził.

Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- bogusia177
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 14 wrz 2007, o 08:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Gabi -dobry pomysł z tą altanką ,wyobraź sobie, że właśnie wczoraj mówiliśmy o tym z Bolusiem ,że jak starczy sił i będą chęci to pomyślimy o altance ,ale to już w przyszłym roku.Mamy już wyznaczone miejsce na nią 
Grażynko czasami jest dobrze gdzieś uciec przed rodziną a niech się pomartwią ,może kiedyś się schowam u Ciebie ,a co mi zależy

Grażynko czasami jest dobrze gdzieś uciec przed rodziną a niech się pomartwią ,może kiedyś się schowam u Ciebie ,a co mi zależy

- bogusia177
- Hanka 1
- Od: 30 kwie 2008, o 20:03
Witaj Bogusiu
Patrzę na termometr za oknem, wyobraź sobie u nas 5 stopni i jak tu można zaplanować robotę w ogrodzie na sobotę.Uprosiłam mojego M i puścił ciepło na kaloryfery.
Cały prawie tydzień nic nie robiłam w "polu" a tu czytam ,że u Was nasadzenia idą pełną parą
Jutro sobota tyle planów a jak będzie taka zimnica to nic nie zrobię
Patrzę na termometr za oknem, wyobraź sobie u nas 5 stopni i jak tu można zaplanować robotę w ogrodzie na sobotę.Uprosiłam mojego M i puścił ciepło na kaloryfery.
Cały prawie tydzień nic nie robiłam w "polu" a tu czytam ,że u Was nasadzenia idą pełną parą
Jutro sobota tyle planów a jak będzie taka zimnica to nic nie zrobię
- bogusia177
Haneczko u nas też zimno i do tego wiatr dmucha .Dzisiaj po pracy sadziłam na rabatę Twoje lilie od Gabrysi cesarskie korony ,czosnki ozdobne .Musiałam powyrzucać okrywowe, bo mi przeszkadzały ,zresztą były już stare i brzydkie ,zostawiłam jedynie małe cząstki żeby jeszcze sobą zdobiły rabatkę .Jak byłam w pracy odwiedziła mnie Halinka i przyniosła ze sobą 2 worki roślinek ,też mam z nimi co robić .Mam nadzieję ,że jutro nie będzie padać i choć jedną rabatę skończę :P
- bogusia177
- kogra
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 maja 2007, o 18:02
No to Bogusiu będzie co oglądać wiosną.
A ja jeszcze nie skończyłam z ogródkiem i będę musiała poczekać na lepsze czasy
aż pogoda się poprawi, bo zimnica dzisiej taka, że się nie odważyłam.
A ja jeszcze nie skończyłam z ogródkiem i będę musiała poczekać na lepsze czasy

Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- Elizabetka
- Przyjaciel Forum
- Od: 4 lip 2006, o 20:04
- bogusia177