Ufff Czasami człowiek nie wyrabia się na zakrętkach i braknie czasu na wszystko co chciałoby się .
Minnie -Aniu ;danuta z -Danusiu Bardzo mi przyjemnie czytać takie słowa, opinie. ( to bardzo budujące )
A nade wszystko cieszę się, że moje roślinki i rabaty się wam podobają.
Róze dodatki, biżuterie ogrodowa dopiero wprowadzam od przeszło dwóch lat. W tym roku nie wiele.
Mam jeszcze w głowie pewne rzeczy. Ale musza poczekać na ich realizacje.
Fotografię i fotografowanie bardzo lubię .A roślinki to wdzięczni modele. Dziękuję.
Zdjęć roślinek dopiero uczyłam się od kiedy jestem na forum .
Warzywka rosną , cieszą i wybornie swoje smakują.
Dziękuję i siesze się ,że owadzie zdjątka się podobają. Ja je bardzo lubię. widać jakie te owady są naprawdę.
plocczanka -Lucynko Och, ie mam pojęcia co jest z tym fotosikiem.Ja widzę wszystkie. Jak odpisze, to pójdę zobaczyć do was .
I mam nadzieje, że zobaczę piękne zdjęcia .
Dziękuję .Dziękuję bardzo za te pochwałki.
marta64-Martus Dziękuję bardzo. Ja jestem szara dziewczyna to w ogrodzie lubię kolorowo.

NN- piękny kolor i duży kwiat.
duju -Justynko Bardzo dziękuje .
Wszelkie owadzie fotki to ja bardzo lubię.
Liliowiec Darling Deception
Iwonko1 Bardzo mnie cieszą te twoje pozytywne słowa

Rower i mi się nawet podoba. W tym roku dostał kosz z przodu.
Jeszcze po głowie chodzą mi pewne dekoracje, Ale materiałów nie mam i funduszy na owe rzeczy . To razie poczekają.
Do liliowców i lilii mam słabość.
Ziemia na nowym miejscu w różnych częściach jest inna. Najbardziej sucho i piask6owo pod lasem. A tam przesadziłam maliny...

I nie wiem czy na jesieni nie będę ich przesadzać w inne miejsce.

Bo bidy małe stoją.
Dziękuje za uznanie owadzich zdjęć. Tak, te oczka wyszły super.
ale takiej broszki nie chciałabym nosić, ważkę to już tak. Ale nie muchę .
Maska -Marysiu No takie tez ziemie mam różne.
Na warzywniku jeszcze na jesieni się je przemiesza. Inne niech tak zostaną. Nad stawem jest bardziej wilgotno jak dłużej popada. Po prostu zmienię moje projektu tam nasadzen.
Wszystkiego człowiek uczy się na swoim ogrodzie i na błędach też. Ale i pytam różnych ludzi. Także wiedzy trochę już jest .
Jeżówki sie rozkręcaja.Róze jeszcze niektóre kwitna ponownie. W tym roku mam jew troche lepszej kondycji.
Oj, nie mam duzo roslin.Ale chyba nie da sie miec wszystkiego..
Wczoraj byliśmy w sklepach i były tam działy ogrodnicze ..Mąż mówi do mnie - idziesz ?
Ja na pocaztku nie.Mam wszystko.Ale poszłam zobaczyłam . I nic nie kupiłam. Pierwszy raz.

Liliowiec Destined To See

Trawa powypalana przez upały,jeszcze bidnie wygląda.