Moja działka - ... a mnie jest szkoda lata - Irena37 cz.1
Isiu rzeczywiście wystarczyło kilka ciepłych dni i kwiaty zakwitły.
Agnieszko gdy jestem na działce, świeci słońce i kwiaty się rozwijają, to jest naprawdę wspaniale. Gdy oglądam prognozy pogody na wschodzie, to jest mi ciebie żal, ta zima nie chce ustąpić.
Halinko dziękuję, myślę, że u ciebie za kilka dni też będzie tak ładnie.
Witaj Asiu dawno cię nie było. Miło, że wpadłaś z odwiedzinami, dziękuję.
Karolu, twoje dobre rady bardzo mi się przydadzą. Muszę przyznać, że nie zwracałam uwagi na informacje o stosowaniu i terminach nawożenia. Muszę się przyłożyć i bardziej zainteresować tymi różami. Jeszcze raz dziękuję.
Jadziu widzę, że wybrałaś łatwiejszy sposób pielęgnacji róż, ja nie moge tego zastosować, ponieważ w pobliżu rosną inne rośliny.
Agnieszko gdy jestem na działce, świeci słońce i kwiaty się rozwijają, to jest naprawdę wspaniale. Gdy oglądam prognozy pogody na wschodzie, to jest mi ciebie żal, ta zima nie chce ustąpić.
Halinko dziękuję, myślę, że u ciebie za kilka dni też będzie tak ładnie.
Witaj Asiu dawno cię nie było. Miło, że wpadłaś z odwiedzinami, dziękuję.
Karolu, twoje dobre rady bardzo mi się przydadzą. Muszę przyznać, że nie zwracałam uwagi na informacje o stosowaniu i terminach nawożenia. Muszę się przyłożyć i bardziej zainteresować tymi różami. Jeszcze raz dziękuję.
Jadziu widzę, że wybrałaś łatwiejszy sposób pielęgnacji róż, ja nie moge tego zastosować, ponieważ w pobliżu rosną inne rośliny.
- nowinka
- 20p - Rozkręcam się...
- Od: 4 mar 2009, o 19:32
Zachwyciłam się Twoim ogrodem Irenko jest cudowny. 
Moje oczy się nacieszyły, a teraz przez noc spać nie będę mogła. Będę sobie wyobrażać jak będzie wyglądać mój ogród za kilka lat, natchnęłaś mnie...
Pozdrawiam cieplutko i życzę miłego piątkowego wieczoru

Moje oczy się nacieszyły, a teraz przez noc spać nie będę mogła. Będę sobie wyobrażać jak będzie wyglądać mój ogród za kilka lat, natchnęłaś mnie...

Pozdrawiam cieplutko i życzę miłego piątkowego wieczoru

pozdrawiam Agnieszka 
moje małe bagienko będzie kiedyś piękne
Zapraszam - http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... highlight=

- tadeo
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 1 mar 2009, o 11:28
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Witaj ireno.baraszkowalem troche u Ciebie,widze ze ogrodeczek ma juz pare latek.wypieszczony to on jest niezle.I widze ze .wiosenka do CIebie dotarla szybko.U mnie jeszcze zimno,ale juz niedlugo.Pozdrawiam
Uśmiechnij się jutro będzie lepiej. Tadeo
Mój Ogród-moje miejsce wypoczynku ! Mój Ogród-moje miejsce wypoczynku cz.2
Mój ogród- zdjęcia1 -zdjęcia 2 Zajrzyj koniecznie
Mój Ogród-moje miejsce wypoczynku ! Mój Ogród-moje miejsce wypoczynku cz.2
Mój ogród- zdjęcia1 -zdjęcia 2 Zajrzyj koniecznie
- nowinka
- 20p - Rozkręcam się...
- Od: 4 mar 2009, o 19:32
Witaj Ireno37. 
Z okazji naszego święta mam coś dla Ciebie i kobietek forumowiczek, aby cieplutko nam było, bo na dworze znów zimą zawiało.

Pozdrawiam was i miłego niedzielnego dzionka życzę

Z okazji naszego święta mam coś dla Ciebie i kobietek forumowiczek, aby cieplutko nam było, bo na dworze znów zimą zawiało.

Pozdrawiam was i miłego niedzielnego dzionka życzę

pozdrawiam Agnieszka 

- tara
- Od: 16 mar 2008, o 22:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
no i jestem z rewizyta, Dzięki za zaproszenie, co mam powiedziec jest cudownie, azalie marzenie, musze ochłonąć - przepraszam, jak ja bym tak chciała!
Co do kretów to jutro zaloże te butelki, bo na dobre jestem przestraszona co ten krecik mi narobił.
Pozwolisz ze wrócę, cos skopiuję, slicznie pozdrawiam
Co do kretów to jutro zaloże te butelki, bo na dobre jestem przestraszona co ten krecik mi narobił.
Pozwolisz ze wrócę, cos skopiuję, slicznie pozdrawiam
-
- 1000p
- Od: 26 sie 2008, o 19:21
- HalinaK
- Od: 12 paź 2008, o 11:27
Joluś, ojjj warto, warto
Widzisz, jaka piękna wiosna u Irenki 
Na cebulki ranników musisz zapolować we wrześniu, też będę polować, to Ci przypomnę
Ciemierników musisz szukać teraz. Kupiłam dwa różne, korzenie zapakowane w trocinach, włożyłam w doniczki z ziemią iii czekam, co z nich wyrośnie
Mam nadzieję, że uda mi się kupić jakieś większe sadzonki

Na cebulki ranników musisz zapolować we wrześniu, też będę polować, to Ci przypomnę

Ciemierników musisz szukać teraz. Kupiłam dwa różne, korzenie zapakowane w trocinach, włożyłam w doniczki z ziemią iii czekam, co z nich wyrośnie

Mam nadzieję, że uda mi się kupić jakieś większe sadzonki

Marylko miło, że w ciepły prawie wiosenny dzień odwiedziłaś mnie, zaczynają rzeczywiście kwitnąć pierwsze kwiaty. Dzisiaj chciałam zrobić trochę fotek ale było tak pochmurno, że wszystkie kwiaty były pozamykane w pączkach.
Jolu gdy natrafisz na te kwiaty to naprawdę kup, są ładne a ranniki do tego jeszcze pięknie pachną, zapach mają niesamowity.
Halinko przyznaję ci rację, z rannikami było trochę kłopotu. Jesienią gdy chciałam wykopać cebulki były potrzebne okulary, to są małe groszki i trudno je znaleźć. Ciemierniki dostałam od znajomej, a "choruję" jeszcze na pełne.
Pozdrawiam
Jolu gdy natrafisz na te kwiaty to naprawdę kup, są ładne a ranniki do tego jeszcze pięknie pachną, zapach mają niesamowity.
Halinko przyznaję ci rację, z rannikami było trochę kłopotu. Jesienią gdy chciałam wykopać cebulki były potrzebne okulary, to są małe groszki i trudno je znaleźć. Ciemierniki dostałam od znajomej, a "choruję" jeszcze na pełne.
Pozdrawiam