Jedynaczek Gymnocalycium pseudomalacocarpus STO 1406 najfajniejszy

Dziękuję Basiu za komplementy, jesteśmy uradowani, Gymnocalycium acorrugatum i Echinocereus triglochidiatusbarbra13 pisze:...A jaki fajny Echinocereus triglochidiatus, oczywiście ten (ta), który jest widoczny
.
Dziękuję, bardzo mi miło, to duża satysfakcja widzieć jak rośliny fajnie się rozwijają i rosną, tym bardziej jak ktoś doceniahen_s pisze:Doskonale udokumentowałaś jak zmieniają się rośliny w dobrych rękach.
Super fajnie, cieszę sięDAK pisze:Ale mi zrobiłaś frajdę - jak ja lubię takie porównania.Mnie się najbardziej podobał wzrost Gymnocalycium moserianum...
Dzięki PiotrPiotrAPD pisze:Super porównaniaWidać, że masz rękę do kaktusów
Dzisiaj mogliśmy także zobaczyć jak te przepiękne zdjęcia są robione
Chciałabym, żeby takie byłyPiotrAPD pisze:Dzięki takiemu skoncentrowaniu to muszą być idealne
- wszystkie pokazane rośliny i kwiaty są wyjątkowej urody, ale dla mnie ta zacytowana roślina, a szczególnie jej kwiat jest w super gamie kolorystycznej. Kwiaty na pozostałych roślinach, tworzą piękne białe bukieciki, kwiat na Gymnocalycium mihanovichii v. friedrichii L 373, Cordillera, Santa Cruz, Bol. - też należy do tych jednych z ładniejszych. Z przyjemnością ogląda się rośliny z takimi kwiatamiAileen pisze:Gymnocalycium mihanowichi STO 1211