Aniu u ciebie chyba cieplej niż u mnie bo np. wrzośce jeszcze u mnie nie kwitną. Łubiny też jeszcze listków takich nie puszczają. Przynajmniej u Ciebie popatrzę
Alu tak to Ty mnie zmobilizowałaś do pokazania zdjęć chociaż nie wiele w porównaniu z innymi mam do pokazania.
Przemku wrzosiec tylko ten jeden mi kwitnie pozostałe 3 dopiero mają pąki. A łubiny sama jestem w szoku. Rozsiały mi się mam nadzieję że pięknie zakwitną.
Aniu, jak to niewiele, każdy łakomie patrzy na każdy młody pęd w ogródku. U Ciebie już i kwitnące, i zielone. Czosnek piękny, moje wysokie nie wychyliły jeszcze nosów. Lepiej poczekać z pracami na cieplejsze dni, łatwo można się pochorować.
Aniu wiosna wspaniale się zapowiada, widoczki roślin wychylających się wspaniałe.
łubin ciemny prawda? śliczne krokusy a wrzosiec mój rozczochrany nie mam odwagi go uformować.
Witaj Aniu,coś sie dzieje w twoim ogrodzie ,wszyscy się już wychylają ,są gotowi do wyjścia,od niedzieli ma być cieplutko, więc pójdziemy do ogrodu ,ja po troszkę przygotowuję nowe rabatki ,bo potem nie zdążę,pozdrawiam i buziaczki
Cześć dziewczyny jakie plany na sobotni dzień? Czy świeci u was słoneczko? U mnie lekko pada ale jest w miarę ciepło. Rosliny czekają na słońce wtedy wszystko wybuchnie. Pozdrawiam
Alaniu nie mam pojęcia co to za krokus kupowałam mieszankę.
Dzisiaj w ogrodzie poobcinałam wrzosy, zasiliłam rododendrony, ciąg dalszy grabienia liści i sprzątania.