Witam jeszcze poniedziałkowo z podziękowaniem za wizyty.
ANNA2006
Aniu dzięki, bo to piekne kwiaty, czy udalo Ci sie kupić jakąś pelargonię angielską ?
Oprócz tych z różowym i jaśniejszym środeczkiem, widziałam też mocno czerwoną z białym środkiem.
Przez tę chłodną pogodę i u nas wciąż mało kwiatów na rynku, a w ogrodnictwie ceny są chyba z księżyca.
Ale może kiedy pokaże się słoneczko wreszcie ruszy sprzedaż na dobre.
karolacha
Karolinko dzięki

, ale Ty zamiast balkonu masz wielki ogród z taką różnorodnością roślin, że zachwycasz nie tylko mnie, ale pewnie calusieńkie Forum.
justus27
Justynko , jednym słowem mocno kolorowo, energetycznie

w sam raz na chłodny maj.
Storczyki.. to wciąż kwitnienia z listopadpwych zakupów. Tylko ten z różnymi kwiatkami na dwu pędach, to ostatni nabytek.
Ciekawe czy będzie kwitł tak długo jak poprzednie. Z moich kwitnień czekam na dwa najstarsze storczyki, które teraz odpoczywają i może też zakwitnie oncidium jeśli pogoda mu dopisze.
izary
Izko jakoś udało mi się kupić pelargonie z wielką ilością pąków, a pewnie też smakuje im podłoże z dodatkiem osmokote.
I u Ciebie rozkwitną, tylko pewnie czekają na lepszą pogodę.
MagdaB2701
Madziu poszłam tylko na codzienne zakupy do Biedronki a wróciłam z tym cudakiem.
Tymi różnymi kwiatami na dwu pędach od wejścia zwrócił moją uwagę.
Na fotce o którą pytasz jest Kalocefalus zwany popularnie przez sprzedawców silwerem, lub sreberkiem.
Na Twojej fotce to inna roślinka.
Pięknego nowego tygodnia wszystkim życzę