Trzy rabatki...to jeszcze nie ogród!

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
hanna133
500p
500p
Od: 23 sty 2013, o 16:22
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Trzy rabatki...to jeszcze nie ogród!

Post »

Beatko masz piękny ogród.Śliczne te irysy i liliowce.Wszystko u Ciebie tak pięknie wygląda.
Awatar użytkownika
bejka1970
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 23 sty 2012, o 18:50

Post »

Dziewczyny kochane wybaczcie ,že tak omijam swój wątek i nie piszę ,ale nadal lecę tylko na tablecie a jak w nowy rok poszedł mi kabelek od ładowarki to dostęp do forum miałam tylko w telefonie ;:145 pisanie na tych ustrojstwach to dla mnie masakra :evil: Początek nowego roku a u mnie awaria goni awarię,ostatecznie dobiło mnie autko w którym poszedł silnik ;:219 na pocieszenie oglądam zdjęcia z waszych cudownych ogrodów i czekam na wiosnę,żeby się odstresować przy wiosennych porządkach w ogrodzie :D
Ewuniu tym zdjęciem leśnego zakątka trafiłaś w dziesiątkę :D až trzeba się zatrzymać i patrzeć!
Edytko mi też podobają się uporządkowane ogrody z pięknie wyekspowanymi pojedyńczymi okazami....ale niestety tylko u kogoś,bo to po prostu nie ja...czuła bym się jak perfekcyjna pani domu,która ma do posprzątania jeszcze jeden pokój ,tyle ,že pod chmurka :roll:
Uleńko ,witaj na rabatkach :D no ja już tak mam ,że jak mi coś wpadnie w oko to od razu odzywa się we mnie sroka zbieracxka,a irysy są moją wielką miłością i wiem ,że będę ich miała jeszcze więcej,bo to już u mnie choroba ;:224
Kasiu ślicznie dziękuję za życzenia ;:196 ;:196 :wit jesteś jak dobry duszek,zawsze można na ciebie liczyć ;:196
Izuniu przykro mi bardzo ,że zamknełaś watek ,ale rozumiem ,że nie na wszystko starcza nam czasu i sił,mam tylko nadzieję ,że dasz znać jeśli zdecydujesz się na prowadzenie bloga...bedę twoim stałym gościem :D
Moniś ja u ciebie ślinię się na widok róż...chyba też jestem nie stała w uczuciach ;:306
Haniu dziękuję za miłe słowa,a różyczką od ciebie nie tylko ja się zachwycam ;:oj mam nadzieję ,że dobrze zniesie pierwszą zimę u mnie,jak na razie przy tej dziwnej pogodzie ma nadal zielone listki :shock: no ale zima była zaledwie przez trzy dni!Zakochałam się w nie i myślę ,żevten rok będzie u mnie różany!
Pozdrawiam serdecznie wzzystkich ,którzy do mnie zaglądają i wybaczcie ,że tak mało piszę :oops:
Awatar użytkownika
Kasiula17
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 18 lis 2013, o 22:22

Post »

Kochana to niech króliczek Ci nowy sprzęt w koszyczku z jajkami przyniesie. ;:oj
Więcej paluszki odpoczną. ;:138 a zbliża się wiosna to będą zmęczone. :;230
Awatar użytkownika
Przemekt23
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 gru 2013, o 19:36
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Beatko będę czekał na kolejne zdjęcia twoich piękności . Wszystko takie ładne że nie można się napatrzeć. Czekamy na ciebie w twoim wątku. ;:333
Awatar użytkownika
renzal
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 maja 2011, o 12:33

Post »

:wit Muszę Ci się przyznać, że ostatnio często używam tytułu Twojego wątku - zwłaszcza opisując swój ogród! ;:196 :;230
pozdrawiam Renata Pod Jesionem cz.5 ,czyli: akt V dramatu!
Ciągle marzę, że w tym roku uporządkuję mój ogród. (nowy rok - już szósty - nowa nadzieja ;:306 )Nadzieja umiera ostatnia...
Awatar użytkownika
Anuleczka
500p
500p
Od: 25 sty 2015, o 20:27

Post »

Beatko ja też mam liliowce swoim ogrodzie ale takich jak Twoje to nie mam. Cudne są po prostu. Dodawaj zdjęcia będę do Ciebie zaglądać.
koziorozec
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 sty 2013, o 21:52
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Witaj Beatko,Twoje irysy sa cudne ,ja też je kocham ,chociaż nie mam jeszcze takiej dużej kolekcji,i tyle oryginałów ,ale coś już jest tak ciut,ciut,może kiedyś sie dorobię więcej i piękniejszych,ale fajnie ,że każdy zbiera coś innego i wszystko się uzupełnia w jeden olbrzymi ogród,pozdrawiam ;:168
Awatar użytkownika
bejka1970
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Kochani no omijam ten swój wątek szerokim łukiem,aż wstyd :oops: zdjęcia straciłam razem z kompem ,na nowe trzeba poczekać do wiosny,a bez fotek to jakoś tak smutno :( więc wędruję po forum w poszukiwaniu inspiracji i nowych chciejstw....a tych przybywa mi coraz więcej :roll:
Martuniu jak znajdziesz wolną chwilkę to poproszę o namiary na chłopaka od winogron i mały ranking,które z twoich odmian uważasz za najlepsze :D
Awatar użytkownika
Przemekt23
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 gru 2013, o 19:36
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Beatko to że nie masz zdjęć to nic nie szkodzi ja też sporo zdjęć straciłem . Sam fakt że jesteś i piszesz do nas co u ciebie dużo dla nas znaczy. Dziękuję za link który wysłałaś w Ani wątku piękne irysy. Nie podobały mi się nigdy a teraz zmieniłem zdanie . Ja chcę irysy i koniec. ;:306
Awatar użytkownika
renzal
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Ty lepiej siedź u siebie, a nie u innych buszujesz...choć i tu mogę wstawić kolejne miejsce na zakupy... ;:224
Moje buszowanie u innych chyba ogłoszeniem bankructwa się skończy... ;:223
Chłopina jak nic mnie po tej wiośnie ubezwłasnowolni... ;:170
Ciągle marzę, że w tym roku uporządkuję mój ogród. (nowy rok - już szósty - nowa nadzieja ;:306 )Nadzieja umiera ostatnia...
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
bejka1970
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Przemek irysy zachwycają na zdjęciach ,ale jak w ogrodzie zakwitnie ci takie falbaniaste cudo to już po tobie choroba rozwija się w zastraszającym tempie :roll:
Reniu z tym buszowaniem i chciejstwami to trafiłaś w dziesiatkę...chyba zacznę sobie jakieś łapcie wyplatać ,bo jak tak dalej pójdzie to bez butów zostanę ;:145 a ty kochana też masz mnie na sumieniu,bo rozsiewasz po forum wirusa jeżówki ;:219
koziorozec
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 sty 2013, o 21:52
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Witaj Beatko,podaję Ci namiary na pw. na sprawdzoną winnicę ,która jest w mojej okolicy ,Alan jest po studiach ogrodniczych ,super chłopak ,każda odmiana ma inny smak a wydawałoby się ,że winogrona jednakowo smakują ,ale tak jest u tych importowanych w sklepach ,u niego każda odmiana ma swój specyficzny niepowtarzalny smak,nie znam swoich odmian ,bo prosiłam go,żeby wybrał sam o pysznych owocach ,a odmianowo mnie wtedy nie interesowały,ale mieszkamy blisko,to zawsze w lecie może przyjechać i podpiszemy,ale to on najlepiej potrafi doradzić,o rewelacyjnym smaku i aromacie są między innymi czarne ,średniej wielkości wczas dojrzewające,myślę,że będzie wiedział co to za odmiana,wszystkie odmiany sam dla mnie wybrał ,pozdrawiam :wit ;:168
Awatar użytkownika
renzal
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Beatko! Te jeżówki to jeszcze nie drogie, tyle że odmian całe mnóstwo ;:223 W BR promocja zimowa więc jak zwykle pełny koszyk zamówiłam... ;:124 , a i trawy od nich mam... rozkochałam się w piórkówkach... :tan
Ostatnio odbierałam u nich osobiście, a drugie zamówienie na wystawie w Płońsku, to dodatkowo 20% rabatu było.... i jak tu nie grzeszyć? ;:209 ;:170
Awatar użytkownika
bejka1970
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Martuniu Dzięki za pw ;:196 już zajrzałam i zobaczyłam pasję i zaangażowanie a od takich ludzi warto kupować bo wkładają w swoje roslinki serce :D
Reniu jak zaglądam do BR to mam taką minę :shock: i jeszcze chcę ostróżek i pierwiosnków i floksów...kurcze chyba zacznę kupować po kolei jak leci w porzadku alfabetycznym,bo wybrać nie potrafię ;:223
Awatar użytkownika
renzal
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Beatko! Ja za floksami nie przepadałam, ale u nich na starcie sześć czy siedem kupiłam i jestem bardzo zadowolona.
Ostróżki... no cóż mam ok 20... ;:170, o jeżówkach pisać nie muszę, więc pochwalę się, że zakupione późną jesienią 2013 rozplenice po niecałym roku pięknie już wyglądały i obficie kwitły! ;:138
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”