Trzy rabatki...to jeszcze nie ogród!
Re: Trzy rabatki...to jeszcze nie ogród!
Beatko masz piękny ogród.Śliczne te irysy i liliowce.Wszystko u Ciebie tak pięknie wygląda.
- bejka1970
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 23 sty 2012, o 18:50
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Dziewczyny kochane wybaczcie ,že tak omijam swój wątek i nie piszę ,ale nadal lecę tylko na tablecie a jak w nowy rok poszedł mi kabelek od ładowarki to dostęp do forum miałam tylko w telefonie
pisanie na tych ustrojstwach to dla mnie masakra
Początek nowego roku a u mnie awaria goni awarię,ostatecznie dobiło mnie autko w którym poszedł silnik
na pocieszenie oglądam zdjęcia z waszych cudownych ogrodów i czekam na wiosnę,żeby się odstresować przy wiosennych porządkach w ogrodzie
Ewuniu tym zdjęciem leśnego zakątka trafiłaś w dziesiątkę
až trzeba się zatrzymać i patrzeć!
Edytko mi też podobają się uporządkowane ogrody z pięknie wyekspowanymi pojedyńczymi okazami....ale niestety tylko u kogoś,bo to po prostu nie ja...czuła bym się jak perfekcyjna pani domu,która ma do posprzątania jeszcze jeden pokój ,tyle ,že pod chmurka
Uleńko ,witaj na rabatkach
no ja już tak mam ,że jak mi coś wpadnie w oko to od razu odzywa się we mnie sroka zbieracxka,a irysy są moją wielką miłością i wiem ,że będę ich miała jeszcze więcej,bo to już u mnie choroba
Kasiu ślicznie dziękuję za życzenia
jesteś jak dobry duszek,zawsze można na ciebie liczyć
Izuniu przykro mi bardzo ,że zamknełaś watek ,ale rozumiem ,że nie na wszystko starcza nam czasu i sił,mam tylko nadzieję ,że dasz znać jeśli zdecydujesz się na prowadzenie bloga...bedę twoim stałym gościem
Moniś ja u ciebie ślinię się na widok róż...chyba też jestem nie stała w uczuciach
Haniu dziękuję za miłe słowa,a różyczką od ciebie nie tylko ja się zachwycam
mam nadzieję ,że dobrze zniesie pierwszą zimę u mnie,jak na razie przy tej dziwnej pogodzie ma nadal zielone listki
no ale zima była zaledwie przez trzy dni!Zakochałam się w nie i myślę ,żevten rok będzie u mnie różany!
Pozdrawiam serdecznie wzzystkich ,którzy do mnie zaglądają i wybaczcie ,że tak mało piszę

Ewuniu tym zdjęciem leśnego zakątka trafiłaś w dziesiątkę

Edytko mi też podobają się uporządkowane ogrody z pięknie wyekspowanymi pojedyńczymi okazami....ale niestety tylko u kogoś,bo to po prostu nie ja...czuła bym się jak perfekcyjna pani domu,która ma do posprzątania jeszcze jeden pokój ,tyle ,že pod chmurka

Uleńko ,witaj na rabatkach

Kasiu ślicznie dziękuję za życzenia

Izuniu przykro mi bardzo ,że zamknełaś watek ,ale rozumiem ,że nie na wszystko starcza nam czasu i sił,mam tylko nadzieję ,że dasz znać jeśli zdecydujesz się na prowadzenie bloga...bedę twoim stałym gościem

Moniś ja u ciebie ślinię się na widok róż...chyba też jestem nie stała w uczuciach

Haniu dziękuję za miłe słowa,a różyczką od ciebie nie tylko ja się zachwycam

Pozdrawiam serdecznie wzzystkich ,którzy do mnie zaglądają i wybaczcie ,że tak mało piszę

Trzy rabatki... to jeszcze nie ogród I
Trzy rabatki... to jeszcze nie ogród II
https://forumogrodnicze.info/viewtopic. ... 91&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
https://forumogrodnicze.info/viewtopic. ... 91&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
- Kasiula17
- Od: 18 lis 2013, o 22:22
Kochana to niech króliczek Ci nowy sprzęt w koszyczku z jajkami przyniesie.
Więcej paluszki odpoczną.
a zbliża się wiosna to będą zmęczone. 

Więcej paluszki odpoczną.

- Przemekt23
- Od: 13 gru 2013, o 19:36
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Beatko będę czekał na kolejne zdjęcia twoich piękności . Wszystko takie ładne że nie można się napatrzeć. Czekamy na ciebie w twoim wątku. 

- renzal
- Od: 13 maja 2011, o 12:33

pozdrawiam Renata Pod Jesionem cz.5 ,czyli: akt V dramatu!
Ciągle marzę, że w tym roku uporządkuję mój ogród. (nowy rok - już szósty - nowa nadzieja
)Nadzieja umiera ostatnia...
Ciągle marzę, że w tym roku uporządkuję mój ogród. (nowy rok - już szósty - nowa nadzieja

- Anuleczka
- 500p
- Od: 25 sty 2015, o 20:27
Beatko ja też mam liliowce swoim ogrodzie ale takich jak Twoje to nie mam. Cudne są po prostu. Dodawaj zdjęcia będę do Ciebie zaglądać.
-
- Od: 22 sty 2013, o 21:52
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Witaj Beatko,Twoje irysy sa cudne ,ja też je kocham ,chociaż nie mam jeszcze takiej dużej kolekcji,i tyle oryginałów ,ale coś już jest tak ciut,ciut,może kiedyś sie dorobię więcej i piękniejszych,ale fajnie ,że każdy zbiera coś innego i wszystko się uzupełnia w jeden olbrzymi ogród,pozdrawiam 

- bejka1970
Kochani no omijam ten swój wątek szerokim łukiem,aż wstyd
zdjęcia straciłam razem z kompem ,na nowe trzeba poczekać do wiosny,a bez fotek to jakoś tak smutno
więc wędruję po forum w poszukiwaniu inspiracji i nowych chciejstw....a tych przybywa mi coraz więcej
Martuniu jak znajdziesz wolną chwilkę to poproszę o namiary na chłopaka od winogron i mały ranking,które z twoich odmian uważasz za najlepsze

Martuniu jak znajdziesz wolną chwilkę to poproszę o namiary na chłopaka od winogron i mały ranking,które z twoich odmian uważasz za najlepsze

- Przemekt23
- Od: 13 gru 2013, o 19:36
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Beatko to że nie masz zdjęć to nic nie szkodzi ja też sporo zdjęć straciłem . Sam fakt że jesteś i piszesz do nas co u ciebie dużo dla nas znaczy. Dziękuję za link który wysłałaś w Ani wątku piękne irysy. Nie podobały mi się nigdy a teraz zmieniłem zdanie . Ja chcę irysy i koniec. 

- renzal
Ty lepiej siedź u siebie, a nie u innych buszujesz...choć i tu mogę wstawić kolejne miejsce na zakupy...
Moje buszowanie u innych chyba ogłoszeniem bankructwa się skończy...
Chłopina jak nic mnie po tej wiośnie ubezwłasnowolni...

Moje buszowanie u innych chyba ogłoszeniem bankructwa się skończy...

Chłopina jak nic mnie po tej wiośnie ubezwłasnowolni...

- bejka1970
Przemek irysy zachwycają na zdjęciach ,ale jak w ogrodzie zakwitnie ci takie falbaniaste cudo to już po tobie choroba rozwija się w zastraszającym tempie
Reniu z tym buszowaniem i chciejstwami to trafiłaś w dziesiatkę...chyba zacznę sobie jakieś łapcie wyplatać ,bo jak tak dalej pójdzie to bez butów zostanę
a ty kochana też masz mnie na sumieniu,bo rozsiewasz po forum wirusa jeżówki 

Reniu z tym buszowaniem i chciejstwami to trafiłaś w dziesiatkę...chyba zacznę sobie jakieś łapcie wyplatać ,bo jak tak dalej pójdzie to bez butów zostanę

-
- Od: 22 sty 2013, o 21:52
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Witaj Beatko,podaję Ci namiary na pw. na sprawdzoną winnicę ,która jest w mojej okolicy ,Alan jest po studiach ogrodniczych ,super chłopak ,każda odmiana ma inny smak a wydawałoby się ,że winogrona jednakowo smakują ,ale tak jest u tych importowanych w sklepach ,u niego każda odmiana ma swój specyficzny niepowtarzalny smak,nie znam swoich odmian ,bo prosiłam go,żeby wybrał sam o pysznych owocach ,a odmianowo mnie wtedy nie interesowały,ale mieszkamy blisko,to zawsze w lecie może przyjechać i podpiszemy,ale to on najlepiej potrafi doradzić,o rewelacyjnym smaku i aromacie są między innymi czarne ,średniej wielkości wczas dojrzewające,myślę,że będzie wiedział co to za odmiana,wszystkie odmiany sam dla mnie wybrał ,pozdrawiam

- renzal
Beatko! Te jeżówki to jeszcze nie drogie, tyle że odmian całe mnóstwo
W BR promocja zimowa więc jak zwykle pełny koszyk zamówiłam...
, a i trawy od nich mam... rozkochałam się w piórkówkach... 
Ostatnio odbierałam u nich osobiście, a drugie zamówienie na wystawie w Płońsku, to dodatkowo 20% rabatu było.... i jak tu nie grzeszyć?

Ostatnio odbierałam u nich osobiście, a drugie zamówienie na wystawie w Płońsku, to dodatkowo 20% rabatu było.... i jak tu nie grzeszyć?

- bejka1970
Martuniu Dzięki za pw
już zajrzałam i zobaczyłam pasję i zaangażowanie a od takich ludzi warto kupować bo wkładają w swoje roslinki serce
Reniu jak zaglądam do BR to mam taką minę
i jeszcze chcę ostróżek i pierwiosnków i floksów...kurcze chyba zacznę kupować po kolei jak leci w porzadku alfabetycznym,bo wybrać nie potrafię 

Reniu jak zaglądam do BR to mam taką minę

- renzal
Beatko! Ja za floksami nie przepadałam, ale u nich na starcie sześć czy siedem kupiłam i jestem bardzo zadowolona.
Ostróżki... no cóż mam ok 20...
, o jeżówkach pisać nie muszę, więc pochwalę się, że zakupione późną jesienią 2013 rozplenice po niecałym roku pięknie już wyglądały i obficie kwitły! 
Ostróżki... no cóż mam ok 20...