Mój ogród wśród łąk
- gracha
- 1000p
- Od: 23 maja 2012, o 21:49
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Mój ogród wśród łąk
Małgosiu widzę że żadnemu kwiatuszkowi nie przepuścisz 

- anym
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 4 kwie 2013, o 19:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Małgoś ja już wysiałam farbownika w domu...
co tam...a nóż nam się uda
niebieskiego nigdy dość
Kicie i córunie muszę pochwalić obydwie śliczne

Kicie i córunie muszę pochwalić obydwie śliczne

- Maska
- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Małgosiu tak według mnie to podbiał tu jest u Zuzi http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... &start=364
Bardzo mi się podobały zdjęcia pełni, bo brakuje mi tutaj tych zdjęć ...trudno mi wyskoczyć z pokoju na zewnątrz w każdej chwili. I zdjęcie córci z kotkiem bardzo ładne
Bardzo mi się podobały zdjęcia pełni, bo brakuje mi tutaj tych zdjęć ...trudno mi wyskoczyć z pokoju na zewnątrz w każdej chwili. I zdjęcie córci z kotkiem bardzo ładne

-
- Od: 22 sty 2013, o 21:52
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Małgosiu,mówisz,że nie usiedzisz spokojnie na miejscu ,ja też ,ale może to nie ADHD,ja nawet kawy nie wypiję spokojnie w ogrodzie ,bo zobaczę zaraz jakiś chwaścik i już mnie wyrywa ze stołka,pięknego słonecznego dnia życzę

- AGNESS
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Przesłodka fotka córci z Lulasią...... w świetnej są komitywie Twoje dziewczynki
Zdjęcia pełni niesamowite..... przepiękne

Zdjęcia pełni niesamowite..... przepiękne

- Paulii
- Od: 25 lut 2013, o 15:03

To może być podbiał
Pauli
"To możliwość spełnienia marzeń sprawia, że życie jest tak fascynujące"

- lulka
- Od: 31 mar 2011, o 12:38
Małgoś, zdjęcia księżycowe
, nie mogę się napatrzeć. Klika dni temu własnie wspominałam u Aage, że u mnie ostatnio pięknie łysy przyświeca, ale nie umiem go ładnie obfocić, a tu proszę
. Małgoniu w jakiej strefie dzisiaj się znajdujesz słonecznej, czy tak jak ja pochmurnej? Obiecanki cacanki, już dzisiaj w całym kraju miało być słonecznie 

koziorozec pisze:Małgosiu,mówisz,że nie usiedzisz spokojnie na miejscu ,ja też ,ale może to nie ADHD,ja nawet kawy nie wypiję spokojnie w ogrodzie ,bo zobaczę zaraz jakiś chwaścik i już mnie wyrywa ze stołka,pięknego słonecznego dnia życzę![]()
![]()
Ooooo, to właśnie myślę, że jest kolejną chorobą osób kochających ogród - przyjeżdża do mnie koleżanka - rośliny jej nie interesują w ogóle, a ja nie dośc, że mogłabym ją męczyc opowieściami, to nie wytrzymam z nią nawet jednej kawy siedząc spokojnie, ona siedzi i gada, a ja łażę i wyrywam. Na szczęście wyrozumiała jest

Agnieszka - istota w ogrodzie ekstremalnie początkująca http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... =2&t=73469" onclick="window.open(this.href);return false;
Nie działa mi c z kreseczką - przepraszam, jeśli razi kogoś ta literówka.
- MariaWy
- 1000p
- Od: 3 lip 2011, o 22:12
Małgosiu Całuski dla córci i czochranko dla kici i dużo słoneczka
dla Ciebie w pierwszy dzień wiosny.

- Malgolinka
- Od: 28 kwie 2010, o 14:16
Witaj Małgoś, wpadam się tylko przywitać i życzyć miłego dnia
trochę zapracowana jestem i dosłownie gonię swój własny ogon

trochę zapracowana jestem i dosłownie gonię swój własny ogon

Prawdziwy przyjaciel to ten kto przychodzi gdy cały świat odchodzi
pozdrawiam Małgośka
Zapraszam na... >> Ogródek Małgolinki cz. I, Ogródek Małgolinki cz. II
pozdrawiam Małgośka
Zapraszam na... >> Ogródek Małgolinki cz. I, Ogródek Małgolinki cz. II
-
- Od: 20 sty 2013, o 10:54
Witajcie kochani w piątkowy wieczór
. Dzisiaj była wspaniała, słoneczna pogoda. Przyjemny dzień, a do tego piątek...
Zaplanowałam na weekend prace związane z przywróceniem do jako takiego porządnego wyglądu naszego trawnika. Wertykulacja
Grażynko - każdy kwiatek o tej porze roku rosnący na wolności...to dla mnie diamencik
Aniu - mój farbownik ruszył z kopyta
Troszkę mu zeszło, ale daje radę. Masz rację, niebieskości nigdy dość. A dzisiaj odkryłam, że ostróżka posadzona jesienią ładnie wschodzi. Sama ją siałam i flancowałam. Oczywiście będzie niebieska.
Marysiu - Masko - udało mi się odgadnąć
. Niedługo będziesz w domku i zapewne obfocisz zachody i wschody słońca, a my będziemy podziwiali
Martuś - tak, ja to mam. Takie same objawy. Nie posiedzę spokojnie w ogrodzie, zawsze mnie świerzbią ręce.Nie przepuszczę żadnemu chwaściorowi
Aguś - Lulasia taka jest, przykleja się do każdego. Pierwszy raz robiłam zdjęcia księżyca, nawet się dziwię, że tak znośnie wyszły.
Paulinko - dziękuję, ja się cieszę że odnalazłam Twój nowy wątek
Madziu - ja zawsze w słonecznej
. Jest pięknie. Już tak mogłoby zostać, i wtedy urlop kwietniowy spędzam w ogródku.Bo jak będzie chmurno i buro...to będę zmuszona szukać słońca po świecie. Urlop musi być słoneczny. A fotki księzyca robiłam pierwszy raz...wycelowałam i pstryk. Byłam akurat na tarasie.
Aguś - athshe - mam też takie koleżanki, które dziwnie się patrzą jak zaczynam opowieści z ogrodowymi wstawkami. Cóż ja pocznę, że mogłabym godzinami rozprawiać na tematy związane z ogrodem, roślinkami. Też mam wyrozumiałe koleżanki, ale większość z nich na szczęście choruje na to samo co ja.
Marysiu - dziękuję
Małgoś - zwolnij, zdążysz ze wszystkim.
Moja wiosna dzisiaj

i na koniec mój ogrodowy pomocnik, ale nie lubi być fotografowany

Zaplanowałam na weekend prace związane z przywróceniem do jako takiego porządnego wyglądu naszego trawnika. Wertykulacja

Grażynko - każdy kwiatek o tej porze roku rosnący na wolności...to dla mnie diamencik

Aniu - mój farbownik ruszył z kopyta

Marysiu - Masko - udało mi się odgadnąć

Martuś - tak, ja to mam. Takie same objawy. Nie posiedzę spokojnie w ogrodzie, zawsze mnie świerzbią ręce.Nie przepuszczę żadnemu chwaściorowi

Aguś - Lulasia taka jest, przykleja się do każdego. Pierwszy raz robiłam zdjęcia księżyca, nawet się dziwię, że tak znośnie wyszły.

Paulinko - dziękuję, ja się cieszę że odnalazłam Twój nowy wątek
Madziu - ja zawsze w słonecznej

Aguś - athshe - mam też takie koleżanki, które dziwnie się patrzą jak zaczynam opowieści z ogrodowymi wstawkami. Cóż ja pocznę, że mogłabym godzinami rozprawiać na tematy związane z ogrodem, roślinkami. Też mam wyrozumiałe koleżanki, ale większość z nich na szczęście choruje na to samo co ja.

Marysiu - dziękuję

Małgoś - zwolnij, zdążysz ze wszystkim.

Moja wiosna dzisiaj

i na koniec mój ogrodowy pomocnik, ale nie lubi być fotografowany

Wiosna na całego, jakie piękne kolory!
Cudna donica dla pierwiosnków
Cudna donica dla pierwiosnków

Świetna doniczka!
A w ogóle ile już u ciebie kwitnie - choc ja też nie narzekam, w ogóle to doceniłam dziś mieszkanie przy lesie - na szczycie działki zauważyłam całe metry kwadratowe fioletu - fiołki jakieś leśne mi kwitną na działce - to dopiero jest wiosna!
A w ogóle ile już u ciebie kwitnie - choc ja też nie narzekam, w ogóle to doceniłam dziś mieszkanie przy lesie - na szczycie działki zauważyłam całe metry kwadratowe fioletu - fiołki jakieś leśne mi kwitną na działce - to dopiero jest wiosna!
Agnieszka - istota w ogrodzie ekstremalnie początkująca http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... =2&t=73469" onclick="window.open(this.href);return false;
- bartosz les
- Od: 24 sie 2013, o 09:02
Małgosiu,widzę że korona cesarska wychodzi,tak jak u mnie,ale żonkilki się jeszcze nie rozwinęły jedynie tea-a-tea 

- anym
- Od: 4 kwie 2013, o 19:01
Małgosiu
cudnie
nacieszyłam moje oczy spragnione kolorów i słońca, dziękuję