Tereniu wieczornik nie jest zbyt dekoracyjny za to pachnie jak najlepsze perfumy.
Dziś wysiałam resztę jednorocznych i parapetów niestety zabrakło, na razie ława w pokoju gościnnym służy jako parapet
Margosiu popiół jest bardzo cenny i warto go rozrzucać na rabaty. Zaraz biegnę do ciebie obejrzeć wiosnę

mam nadzieję, że mimo zmęczenia obfociłaś pierwsze zwiastuny
Aniu masz rację

warto mieć aparat pod ręką i w przerwach robić fotki
Aluniu witam Cię zabiegana kobieto. Mam nadzieję, że wypoczęłaś w niedzielę i z świeżą energią ruszysz w nowy tydzień.
Agnieszko-athshe dziękuję za info w sprawie bratków, cena rzeczywiście zachęcająca
Jeśli będzie utrzymywała się taka pogoda i ja zakupię do donic na schody. Bardzo lubię bratki
Marysiu tytoń to jeden z moich ulubionych kwiatów jednorocznych

W tym roku powiększyłam kolekcję (nasiona) o tytoń leśny
Tesiu tytoń polecam, pięknie i długo kwitnie. Zakochałam się w nim na zabój
Promyczku witaj

wiosenka już powolutku zagląda do wszystkich ogrodów a letnie wspomnienia bardzo wskazane gdy na rabatach jeszcze szaro i buro. Dodają energii
Kasiu tak na pierwszej fotce jest tytoń, jeśli chcesz nasionka daj znać, wyślę
Małgosiu łubin jest u mnie od trzech latach z małej sadzonki. Jest bezproblemowy i bardzo szybko się rozrasta.
Reniu siej łubin bo jest wart tego, pięknie ubarwia rabaty i jest bezobsługowy.
Uleńko tytoń wysiałam i jeśli będziesz chciała kilka sadzonek to nie ma sprawy
Również życzę dużo słoneczka

i buziaki przesyłam
Sylwuś wiosna to chyba na nas wszystkie tak wpływa, bardzo chcemy przebywać na świeżym powietrzu wśród naszych ukochanych roślin. Słońce dodaje energii i każdą wolną chwilę przebywamy w ogrodzie. Również pozdrawiam i buziole przesyłam
Alu dziś wysiałam resztę jednorocznych a poniżej moje zasiewy

Od Grażynki-byna dostałam nasiona tytoniu leśnego i cieszę się jak dzieciak, baaardzo mi się podoba. Wszystkie rośliny powoli budzą się a ja działam w ogrodzie na całego
Moje zasiewy. Przepraszam za jakość zdjęć ale ostatnio robię wszystko w biegu
jeszcze pięknie powschodził tytoń ale nie wiem dlaczego nie zrobiłam zdjęcia

, poza tym dziś wysiałam resztę jednorocznych i mam totalny ścisk na parapetach