Tereniu chyba jak my wszyscy na przedwiośniu bardziej nam ta tęsknota doskwiera
A jak tam u ciebie dziś było z pogodą u mnie poranek taki że najchętniej spod kołderki bym nie wychodziła a potem było fantastycznie
Iwonko właśnie widziałam co Tobie przyszło takie nowości
Ja na razie nie sieję biję się po łapkach . Ula Oj doskwiera , doskwiera
U mnie rano było bielutko szok , ale potem wyszło słonko i ładnie zginął śnieg . Elu Mam busz i bałagan - ale ja kocham jak mam zielono Bratki same się wysiewają - to są te malutkie ale piękne , u mnie rosną wszędzie
Tereniu a czy ten piękny fiołek też Ci się sam rozsiewa?? bo bardzo mi się podoba a ja mam takiego w kropeczki i bardzo ładnie się sam rozsiewa po ogrodzie:)
"Młodość uśmiecha się bez powodu"
Pozdrawiam Ania Ogród Ani
Aniu Mam chyba ze cztery gatunki fiołków - one chyba się wszystkie ładnie rozsiewają zobaczymy już niedługo .
Podeślij adres z nowym nazwiskiem - miałam wysłać Ci ???? zapomniałam - ale wiesz o co chodzi ?? Maczek kalifornijski Michał Nigdzie nie byłam bo strasznie padało i już nie chciało mi się chodzić , a parasolki nie wzięłam ale dobrze jak Lili nie było
Tereniu super kolory wyszły na zdjęciach, takie intensywne. Masz tułacza? W jakich warunkach Ci rośnie? Dostałem jesienią i jak co to przesadzę bo jeszcze malutki, o ile przeżył zimę...
Witaj Michał Ale pogoda
Tułacza mam też od jesieni - rośnie jeszcze w doniczce zadołowany - jeszcze mu nie znalazłam miejsca stałego - muszę poczytać co on lubi - a może ktoś podpowie kto ma doświadczenie w uprawie tułacza Plis .
Ja już jednego tułacza zamęczyłam albo zmarzł , bo nie wyszedł po zimie a ten też nie wiem jak przeżyje - tak bardzo mi się podobają niektórzy piszą że rozrasta się jak chwast
Pozdrawiam serdecznie