Widoczki z lata jak najbardziej radują oko... Proszę o więcej...

Pozdrowienia zostawiam...

Iwonko miłej pracy i żeby plecki i nóżki już nie bolałyiwona0042 pisze:A ja wynurzyłam się tylko na spacer z psem, przeszłam się po starej działce, nasypałam liści na młodziutkie patyczki róż i do domciu , pletłam sobie w ciepełku cały dzieńjutro znowu znikam na dwa dni, to dziś leniuchowałam
Teresko przyjemnie ogląda się ogrodowe widoczki w ciepełku a na dworze u mnie mróztesia39 pisze:Grażynko, takie właśnie widoczki lubię
Alu witaj ,jesień i zima to czas wspominków ,,, śnieg u nas wczoraj poprószył ale nie za dużo jest za to mroźno , Alu przyjemnych chwil życzęalicjad31 pisze:Grażynko śliczne wspominki.
Ja lubię wszystkie pory roku o ile jestem do nich przygotowana .![]()
Śniegu na razie u mnie jeszcze nie ma .
Dorotko mam zmieniony komputer i większość zdjęć została w starym, proszę syna już od miesiąca o przegranie i doprosić się nie mogę , może kiedyś będę miała więcej wspominekdorkow0 pisze:Witaj Grażynko... U mnie jeszcze bez śniegu, ale chyba coś się na niego zanosi...
Widoczki z lata jak najbardziej radują oko... Proszę o więcej...![]()
Pozdrowienia zostawiam...
Joasiu ja już bym chciała te kwiatuchy na żywo oglądaćjonatanka pisze:O i od razu lepiej się człowiek czujeTakie widoczki są boskie
Teresko miło mi że jesteś, ten rozchodnik to nowy nabytek , liście ma bordowe a kwiatostany kremowe, może takie letnie widoczki pozwolą jakoś przetrwać ten ciemny czasMamciaTerenia pisze:U mnie wczoraj wieczorem trochę popadało, dzisiaj nie ma śladu....
Fotki letnie zawsze radują serducho, nigdy sie nie znudzą....
Czy rozchodnik na 1-szym zdjęciu ma bordowe liście? na jaki kolor kwitnie?
Pozdrawiam
Bogusiu ty to masz fajnie , w każdej chwili możesz wyskoczyć na ogród, ja bym też tak chciała,,naszą działeczkę też ostatnio odwiedza krecik , chyba już się przyzwyczaił do metalowych puszek albo zatyczki ma w uszachbwoj54 pisze:Grażynko!...u mnie jeszcze bez śniegu...a pogoda jak na końcówkę listopada wymarzona. Jeszcze buszuję po ogrodzie....i krety też.Wazonik ...super. A ja dzisiaj skończę swojego zwierzaka.Pozdrawiam serdecznie!![]()
Ewuniu moją galtonią obdarowałam już kilka forumek , na przyszły rok jak się rozrosną cebulki również ode mnie dostaniesz,ewunia7 pisze:![]()
Podobają mi się wspominki
Galtonia superczy ona jest z cebulki? muszę o niej poczytać i pewnie na wiosnę znajdzie się w moich zakupach