Kasia, ależ miałaś cudny pomysł z tą bielą a ile tego wokół jest dopiero zebrane do "kupy" widać bo na ogól to białe kwiatki dość rzadko spotykane... No i dla mnie z tej serii.. to "królowa" rządzi
Kasiu...super..cieszę się ..i za kwiatuszka dziękuję..czy to Maciejka??? Aga białe kwiaty mają mnóstwo uroku..a ja dopiero przez powiększanie dostrzegłam piękno nie których niepozornych kwiatuszków
No masz rację Królowa to Królowa..ale jest tam jeszcze jedna..bo moja Gardenia raczyła rozkwitnąć jednym kwiatem..co prawda..ale to już coś..
Piękne fotki w białym kolorze
Też mam takiego białego storczyka, to mój ulubieniec
Gardenia cudna, na razie jest jeszcze w sferze moich marzeń, ale kupię sobie jak spotkam.
Witaj Białe rośliny świetnie sprawdzają się w dużych ogrodach. Ich kwiaty 'świecą' wieczorem i są widoczne nawet z większej odległości.
Ja też bardzo lubię białe kwiaty.
Cudne białe kwiatuszki
Na wiosnę przyszłego roku zamarzyłam sobie mieć w ogródku 'sporo' roślinek kwitnących na biało właśnie, (czeka mnie zatem pracowita zima ) zwłaszcza, że jest to jeden z bardziej eleganckich i dostojnych kolorów, ale czy uda mi się zrealizować ten plan, to nie wiem...