Witam w ogrodzie u Aguniady cz. 14

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
ewamaj66
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2011, o 16:55
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Witam w ogrodzie u Aguniady cz. 14

Post »

Też jestem ciekawa, co się pojawi w ogrodzie. Z czystej chęci podwyższenia poziomu szczęścia :D
Pozdrawiam-Ewa
Spis treści ,
Mój fijoł 16
Awatar użytkownika
Nutka81
1000p
1000p
Od: 13 maja 2010, o 13:01
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Aguś, z tym łażeniem po forum...bez weny do pisania to mam identycznie. I to często...
Jak głowa pęka, ciężko się myśli...a napisanie czegoś konstruktywnego, graniczy z cudem ;:306
Co do rabaty przy tarasie, to przyłączam się do grona jej obrońców :) Według mnie niczego już jej nie brakuje...jest idealna ;:173
Pozdrawiamy! Małgosia i Nutka :wit
Nutkowy ogród...czyli "ogary lubią kwiatki"...>> Cz.1 <<,>> Cz.2 <<,>> cz.3 <<
>>Róże Nutki << >>Nutkowe kwiatki doniczkowe<<
April
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2012, o 12:22
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Mi też weny brak ale dziś się przynajmniej mogę pochwalić, że wiosna zawitała do ogrodu bo hiacynty z gruntu pokazały kiełki. Oby ich teraz nie zmroziło ;:7
Awatar użytkownika
variegata
1000p
1000p
Od: 24 sie 2012, o 13:45

Post »

Aguś, witaj w nowym tygodniu :D Nacieszyłam oczy widokami ogrodowymi, naprawdę sprawiłaś mi wielką radość nimi. Tarasowa skarpa jest genialna. Sarunia ;:167
Dom na wsi i ogród wokół niego to spełnienie moich marzeń. Rośliny i zwierzęta- pasja i miłość. Pozdrawiam. Magda.
Ogród piaskowy w Zakolu Wisły cz.IV
Tak, lubię koty ;)
x-ag-a
---
Od: 23 kwie 2011, o 19:59

Post »

Moi Drodzy, wciąż nie chce mi się pisać! Może chociaż raz pokażę swoje prawdziwe ja, czyli typową dla siebie małomówność :roll:

Magdo, witam w nowym, a co najważniejsze rozpoczętym słonecznie, tygodniu :) Cieszę się, że tylu osobom podoba się moja skarpa przytarasowa... chciałabym, by posadzone przy trejażu róże Ilse Krohn Superior dały w tym roku pokaz swoich możliwości :) Sarunia jest grzeczna, wesoła, zabawowa, bardzo przytulna - czegóż więcej chcieć od psinki?
Jolu, ja na obchodzie hiacyntów nie dostrzegłam (poza tymi, które już w grudniu wyszły :D), ale na wierzchu są krokusy, floksy i rozchodniki :) Wiosna za pasem!
Gosiu, dziękuję za opinię za pozostawieniem rabaty bez zmian :) I tak nie nosiłam się z zamiarem zmiany, ale że Kasia wsadziła kij w mrowisko, to podyskutować można ;-) Weny nie mam za grosz, więc zakończę to, co rozpoczęłam i zamilknę ;-))
Ewa, Kasia, a dajcie już spokój :) Powojniki przejrzałam - strasznie mi się podobają takie z pełnymi kwiatami... może coś wybiorę, kto wie, a jak to przeczytacie i ponaciskacie, to nawet na pewno :D
Julek, doberek :) Masz 100% racji i tej wersji się trzymajmy!
Majutek, kolejny głos za rabatowym status quo, z którego bardzo się cieszę :) kiedy będziesz wysiewać cleome?
Małgorzato, w ogrodzie 6-letnim jest już co oglądać... byłam u Ciebie w odwiedzinach i bardzo mi się podobało!
Kasiu, no już dobrze dobrze z tym powiększaniem rabaty :) A tak pisząc serio, to niektórym roślinom może być za gęsto, ale zamierzam w tym roku ładnie je poprzycinać. Być może rośliny przy samej obwódce, a na pewno trzy róże, przesadzę, zwalniając tym samym miejsce na dalsze rozrastanie się... Poszerzenie rabaty zburzyłoby całą optykę jeśli chodzi o odniesienie do kolejnej rabaty z jałowcami, przy samej elewacji domu, także nie wchodzi to w grę. Ale, i tak będzie ok!
Awatar użytkownika
gajowa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 11 maja 2011, o 07:34

Post »

Ja w sprawie skarpy nawet nie nie wypowiadam, bo nie wyobrażam sobie lepszej - hehe, właśnie się wypowiedziałam :;230 ale tak naprawdę chciałam napisać, że czytam i uczę się.
A z pisaniem na forum też tak teraz mam, że łażę, czytam i nie bardzo wiem, co napisać. I do tego u kogoś jakoś mi łatwiej pisać, niż u siebie...no bo cóż...piesia nie mam, ogród daleko...nic ciekawego :wink:
pozdrawiam - Ewa
Moje wątki
Awatar użytkownika
malgocha1960
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2010, o 18:15

Post »

Aguś,nie dziwię się,ze psina zawładnęła waszym sercem,bo jest przesłodka.Ciekawe co ona robi jak sama siedzi tyle godzin w domu,nie nabroiła jeszcze?
Ja też łażę po róznych ogrodach,ogladam,a nie mam już natchnienia na pisanie.Tak dłuży mi się końcówka tej zimy,a na dodatek snieg spadł.
Awatar użytkownika
Jule
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 kwie 2011, o 19:53

Post »

Dobry :wit dziwnie dzisiaj, z jednej strony przez okno widze slonce a z drugiej nadciagaja bure chmury - takie ciezkie sniezne. M. udal sie na zachod i mowil rano, ze sniegu nasypalo troche ... moze do mnie idzie ;:108 ale teraz jest plusowo, to moze deszcz spadnie.
Awatar użytkownika
magenta
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 mar 2010, o 19:18
Kontakt:

Post »

Aguś dzień dobry nie naciskamy ;) To tylko ciekawość nami powoduje ;:173 Nie zaglądaj do Robaczka :lol:
ewamaj66 pisze:Też jestem ciekawa, co się pojawi w ogrodzie. Z czystej chęci podwyższenia poziomu szczęścia :D
x-ag-a
---
Od: 23 kwie 2011, o 19:59

Post »

Kasiu, zajrzałam naiwnie myśląc, że to będzie o powojnikach... uspokoić się nie mogę teraz ;:145
Julek, oby te zmiany pogodowe określiły się in plus, czyli na przedwiośnie w najczystszej postaci :)
Małgosiu, psinka przecudna jest :) Ale Ty wiesz coś o tym, mając dwie... czytam, że robisz się uległa na róże? :)
Ewuś, czyli nie jestem odosobniona w tych chwilach blokady pisania, uff. Piszesz, że się uczysz - masz na myśli umiar ogrodowy?
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 paź 2010, o 00:18

Post »

Pani małomówna ;:303 brakuje jednak tego gadania ...no :roll:
Miłego poniedziałku i niech ten tydzień Ci smignie we fabryce ;:108
Awatar użytkownika
usa1276
1000p
1000p
Od: 22 sty 2012, o 19:30

Post »

Miłego poniedziałku życzę :wit
Pozdrawiam Ula
Aktualny
Poprzedni
Awatar użytkownika
lulka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 mar 2011, o 12:38

Post »

Dzień dobry Agu ;:180
Sama nie wiem co lepsze..brak chęci na pisanie i tylko podglądactwo, czy kompletne szaleństwo, chęć napisania czegoś, a na końcu nerw, bo przed wysłaniem wszystko ;:130 Powtarzasz czynność pełna obaw i nadziei, czy się uda i znowu ;:219 ;:112. Chyba wolę pierwszą opcję :;230 . Jak się mają plany szpalerku horensjowego?
Dobry :wit dziwnie dzisiaj, z jednej strony przez okno widzę slonce a z drugiej nadciagaja bure chmury
Jula, u nas właśnie te chmurzyska wypchnęły zapowiadający się pogodny dzionek ;:145, także na słonko raczej mar-ne szan-sobie
April
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2012, o 12:22

Post »

No fakt, rozchodniki też już są ale one to już od grudnia.

Buro się zrobiło ;:131 a rano było tak słonecznie :(
Awatar użytkownika
bonia244
1000p
1000p
Od: 19 lis 2010, o 08:18
Kontakt:

Post »

Pogoda dobija=brak weny, codziennie przeglądam jestem na bieżąco ale pisać się nie chce :roll:
poszukuję wiosny ale za oknem leży jeszcze śnieg a ;:3 nie widać ;:185 dół mnie jakiś łapie ;:145
tak nie wiele już zostało muszę dać radę ;:131

psina Twoja wywołuję uśmiech na mej twarzy a ogrodowe foty ocieplają ;:167
dziękuję pokazuj nam więcej :D
pozdrawiam.
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”