Krysiu! Ciemierniki przesadzę później, teraz śnieg i zimno więc poczekam. Ze skorupkami to dobry pomysł, ale powojnik rośnie obok, nie wiem, czy mu to się spodoba
A jak sadziłam czosnek było ciepło, kilka stopni w plusie więc nic się nie stanie.
Paulinko! Tylko Dzięki ptaszkom coś się dzieje w ogrodzie

Czekam tylko na słoneczny weekend, bo ostatnio straszna szaruga było i nie szło nic zrobić.
Emka! Musiałabym policzyć
Grazynko! Może jest za dużo kotów i za mało zieleni
Dorotko! Dzięcioły piekne są i ciekawie się zachowują. Lubie je obserwować, ale mam szczeście tylko do
dużych, a jest w Polsce jeszzce kilka gatunków
Celinko! Jak kto ptaszki kocha i hybrydą zrobi fajne zdjęcie. Niełatwo jest zrobić naprawdę dobre zdjęcie, jak nie ma się kilku korzystnych warunków. Ważne jest światło, odległość, sprzęt, pozycja, kadrowanie. Ale ptak się rusza, ucieka i na nastawianie nie ma czasu. Ja w swoim życiu zrobiłam kilka zdjęć, z ktorych jestem zadowolona, reszta jest taka sobie...
Jak wszyscy, nie mogę doczekać się wiosny. Planuję sadzenie, sianie, ale rozsądnie. Wykreśliłam sporo pozycji. Oglądam letnie zdjęcia. Najpierw się cieszyłam, że będzie tak ładnie, ale potem zobaczyłam ile w czerwcu było chwastów do wyrywania więc zamknęłam komputer i poszłam spać
Grubodziób na dziś: