Moje spełnione marzenie Małgocha1960
- malgocha1960
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 8 lut 2010, o 18:15
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Moje spełnione marzenie Małgocha1960
Wiosną spotykamy się uu Szmita kto chce w szkółce,a w maju jest to spotkanie ogólnokrajowe,może się wybierzesz?
- E@K66
- Od: 7 gru 2008, o 11:54
OJJ bardzo bym chciała ale kiedy dokładnie czy juz znasz daty ,bardzo proszę daj mi znać
-- Pt 13 sty 2012 22:25 --
sprawdzałam przed chwiląna mapie mam do Rypina 500 km ale dam rade
-- Pt 13 sty 2012 22:25 --
sprawdzałam przed chwiląna mapie mam do Rypina 500 km ale dam rade

- malgocha1960
W Sulejowie/tam chyba masz bliżej,/jest 18 do 20 maja, na off topic wszystko dokładnie opisane,mozna już wpłacać zaliczki,a u Szmita to raczej tak na kilka dni przed umawiaja sie babki.
- E@K66
- Od: 7 gru 2008, o 11:54
Dzięki mam nadziję ze się spotkamy
- AniaDS
- Od: 23 sie 2008, o 00:13
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Do Szmita może uda mi się wyrwać w tym roku 

- malgocha1960
Oj,to fajnie Aniu, co spotkanie bedzie nas coraz wiecej.Będę musiała jechać na kilka godzin przed umówionym spotkaniem,bo jak wsiąkne w ten ogród pokazowy toi ni jak nie moge z niego wyjśc.
- kamcia
- 500p
- Od: 2 wrz 2011, o 21:06

witam się z rana i z kawką

Ewo przepraszam, że tu piszę, ale nie wiem czy do mnie zaglądasz, też jestem za byś założyła swój wątek

a są jakieś takie trawy, które nie rosną za duże i można je w jakiś ryzach trzymać, chodzi mi o to , żeby na boki się nie rozchodziły

Początki małego ogródka
Pozdrawiam Kamilla
Pozdrawiam Kamilla
- malgocha1960
Kamcio,za każdym razem nawet powinnaś przypominać,żeby Ewa założyła swój wątek,nie tylko ma przepiękne trawy,ale i hortensje.
Ja zamawaiłam u Mariusza Surowinskiego,wpisz jego nazwisko i wyskoczy ci ogrody traw.Każdą trawę ma opisaną, a poniżej jest jeszcze opis encyklopedyczny i forum dyskusyjne o każdej trawie.Z tych co zamawiałam podobno nie są inwazyjne.Boje się też tego,bo ujadłam się jednej i nie mogłam jej zlikwidować.
Ja zamawaiłam u Mariusza Surowinskiego,wpisz jego nazwisko i wyskoczy ci ogrody traw.Każdą trawę ma opisaną, a poniżej jest jeszcze opis encyklopedyczny i forum dyskusyjne o każdej trawie.Z tych co zamawiałam podobno nie są inwazyjne.Boje się też tego,bo ujadłam się jednej i nie mogłam jej zlikwidować.
- lojka 63
- Od: 4 wrz 2011, o 20:11
- Kontakt:
Cześć kochane dziewuszki dobrze trafiłam EWUNIU nie jesteś sama ja tu jestem
do mnie masz o wiele bliżej a razem może uda nam się i na forumowe spotkanie pojechać też się waham ze względu na pracę czy dostanę w tym czasie urlop bo w planach wielka niewiadoma "sanatorium"ale tak bardzo bym chciała tam z wami być że jak nie pojadę to w deprechę wpadnę
ZAKŁADAJ TU wątek nie biją bardzo tu wesoło i przyjażnie-ZAPRASZAMY

- kamcia
- 500p
Czytałem też o tym zjeździe i z jednej strony mam ochotę jechać, a z drugiej nie wiem, bo nikogo nie znam 

Początki małego ogródka
Pozdrawiam Kamilla
Pozdrawiam Kamilla
- malgocha1960
Kamcia,nie powiem nic nowego - osobiście też nikogo nie znam.
- Comcia
- Od: 9 maja 2008, o 14:28
Na pierwszym spotkaniu forumowym we Wrocławiu nie potrafiłam zapamiętać imion.
Byłam nowa, zapamiętałam może 3-4 osoby, ale potem to już z górki. :P
Teraz znam już jakieś... 20-30 osób, ale od czegoś trzeba zacząć.
Nawet nie wiecie jakie to miłe gdy można pogadać z innymi zielono zakręconymi. :P
Temat zawsze się znajdzie, a może być sporo zaskoczeń.
Kiedyś z jedną z forumek dogadałam się na telefon na spotkanie, byłam przekonana że to jakaś małolata a ona była starsza ode mnie.

Bariera wieku nie ma znaczenia, dogaduję się równie dobrze z osobami młodszymi od moich córek.
Link do wątku o spotkaniu jest w mojej stopce.
Co do traw to encyklopedia Mariusza Surowińskiego jest dla mnie podstawą, jeśli mnie chętka bierze na jakieś trawki.
Byłam nowa, zapamiętałam może 3-4 osoby, ale potem to już z górki. :P
Teraz znam już jakieś... 20-30 osób, ale od czegoś trzeba zacząć.
Nawet nie wiecie jakie to miłe gdy można pogadać z innymi zielono zakręconymi. :P
Temat zawsze się znajdzie, a może być sporo zaskoczeń.
Kiedyś z jedną z forumek dogadałam się na telefon na spotkanie, byłam przekonana że to jakaś małolata a ona była starsza ode mnie.

Bariera wieku nie ma znaczenia, dogaduję się równie dobrze z osobami młodszymi od moich córek.
Link do wątku o spotkaniu jest w mojej stopce.
Co do traw to encyklopedia Mariusza Surowińskiego jest dla mnie podstawą, jeśli mnie chętka bierze na jakieś trawki.
- kamcia
- 500p
Domyślam się, że mało osób będzie się znało osobiście, ale miałam na myśli, że Wy z sobą długo już piszecie i jest Wam raźniej 
Dla mnie też bariera wieku nie ma znaczenia, u mnie w pracy mam koleżanki i kolegów, które są w wieku moich rodziców, a nawet i starsi, jak i młodsze, które co dopiero pokończyły szkoły, ze wszystkimi jestem na Ty i zawsze jakiś temat do rozmowy się znajdzie
.

Dla mnie też bariera wieku nie ma znaczenia, u mnie w pracy mam koleżanki i kolegów, które są w wieku moich rodziców, a nawet i starsi, jak i młodsze, które co dopiero pokończyły szkoły, ze wszystkimi jestem na Ty i zawsze jakiś temat do rozmowy się znajdzie

Początki małego ogródka
Pozdrawiam Kamilla
Pozdrawiam Kamilla
- malgocha1960
Witajcie niedzielnie.Oglądałam teraz Maję w ogrodzie,była znowu w Rypinie.W dzisiejszym programie był też ogród jej profesora i na pewwno ten ogród jest mi bliższy sercu,naturalistyczny,pełen kwiatów,kolorowy niż ten z Rypina,gdzie widać ,że włożyli w niego ogrom kasy,ale dla mnie jest mało ogrodowy.Wolę z taką powierzchnią zdecydowanie u Szmitów,który jest przepiekny.
Mariolo,pewnie jesteśmy mniej wiecej w jednym wieku skoro masz już wnusię.Ja mam tylko starego byka,który nie bierze się za robotę,a wiekowo babcią mogłabym być już dawno.Wasza wrocławska grupa też jest zgrana,mieliście spotkania,w naszym regionie nic się nie dzieje.Byłam tylko 2 razy na spotkaniu u Szmita,które trwało baaaaardzo krótko.
Kamciu,jak ma się o czym rozmawiać to nie ma znaczenia czy sie kogoś juz zna czy sie widziało,czy widzi po raz pierwszy.Będą saami szurnięci ogrodowo,więc myślę,że atmosfera będzie fajna.Mój M ma chyba meski okres,bo dzisiaj powiedział,że nie wie czy pojedzie.

Uploaded with ImageShack.us

Mariolo,pewnie jesteśmy mniej wiecej w jednym wieku skoro masz już wnusię.Ja mam tylko starego byka,który nie bierze się za robotę,a wiekowo babcią mogłabym być już dawno.Wasza wrocławska grupa też jest zgrana,mieliście spotkania,w naszym regionie nic się nie dzieje.Byłam tylko 2 razy na spotkaniu u Szmita,które trwało baaaaardzo krótko.
Kamciu,jak ma się o czym rozmawiać to nie ma znaczenia czy sie kogoś juz zna czy sie widziało,czy widzi po raz pierwszy.Będą saami szurnięci ogrodowo,więc myślę,że atmosfera będzie fajna.Mój M ma chyba meski okres,bo dzisiaj powiedział,że nie wie czy pojedzie.

Małgosiu, czy my już mamy termin wycieczki do Szmitów?