A nie było gdzieś w pobliżu małego spadochroniku, może spadło z nieba?tomboj0 pisze:Nierozpoznane gymnokalicjum, które wzięło się niewiadomo skąd
Widzę, że nawet jakieś mamilarie się uchowały w tym gymnolkowym raju w dodatku ładne i duże

A nie było gdzieś w pobliżu małego spadochroniku, może spadło z nieba?tomboj0 pisze:Nierozpoznane gymnokalicjum, które wzięło się niewiadomo skąd
tomboj0 pisze:Nie obędzie się bez badań genetycznych aby roztrzygnąć tę kwestię.
Na wieść, że na forum koty interesują się kaktusami i mój przyszedł trochę pooglądać:
tomek
Ja chętnie swojego też oddam w "złe" ręcebanditoo pisze: I następny kotek do zgrilowania
Wiecej satysfakcji daje gotowanie na wolnym ogniu, no i potrawa zdrowsza.banditoo pisze:I następny kotek do zgrilowania
Tworzę ilustrowany katalog swoich roślin. Każda roślina otrzymuje unikalny numer. Jeden patyczek - roślina skatalogowana z obrazkiem, dwa patyczki - kwitnąca roślina skatalogowana. Przedtem używałem wykałaczek, ale zbyt szybko ulegają rozkładowi. Obecnie katalog rozrósł się do 11GB.przemo1413 pisze: Te kolorowe " patyczki " to niby po co bo tak się przyglądam i nie daje mi to spokoju
Święta prawda. Co do cen na płytkim rynku - ryba akwariowa o długości 4 cali za 58 tysięcy funtów (trochę off-topic):blabla pisze:... Z drugiej strony rynek u nas jest bardzo płytki, potencjalnych kupujących można policzyć na palcach jednej ręki więc nie można wejść w rynek z większymi ilościami co pozwoliłoby obniżyć ceny.
Zdjęcie z kotem powalatomboj0 pisze: