Piękna kolekcja begoni,śliczne mają te różyczki,ciekawa ta doniczka-piłka i nawet zauważyłem flage narodową-pomysłowa jesteś
Dracenki bardzo ładne,a u fiołka to chyba wystaje pączek
Arletko,,dzięki. Madziu,to kwitnące ,to niecierpek pełny,chociaż na doniczkach są nalepki z napisem bacopa (bacopa kojarzy mi się z małymi ,białymi kwiatuszkami) Damian ,mi nigdy zimne lody czy napoje nie szkodziły ,a teraz łyk zimnej wody i gotowe,chociaż nie zawsze kończy się bólem gardła.
Kupiłam ,dzisiaj w Castoramie ,są z Siechnic.Szukałam niecierpków biało-czerwonych z pjedyńczymi płatkami ,a znalazłam takie :;230Nie znasz dnia ,ani godziny, w której możesz trafić coś fajnego.
Tak jak z kukułką ,nosisz kasę przy sobie siedzi cicho,a wyjdzna na chwilkę nawet ale bez pieniędzy,w dzwiach już Cię obkuka
Ale cudny pokaz a jakie okazy normalnie cudne dracenki kuchnia one jak małe są takie śliczne a jak wyrosną to pół mieszkania nie moje szkoda
a piłkarska doniczka extra szkoda że polska sie nie załapała flagę zmien na taką komu będziesz kibicowac
Aniu,gratuluję złotka
Widzę,że kupiłaś niecierpki śliczne są i kwiatki mają pełne
Dracenki w towarzystwie innych roślinek świetnie się prezentują.
Fiołeczki od AniS urocze Też wczoraj dostałam paczuszkę od AniS ,tylko jeszcze zdjęć nie zrobiłam.