Mój ogród moje spełniające się marzenie - iwonaxp cz.2
-
- 200p
- Od: 11 mar 2012, o 08:19
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Rh w doniczce
Witaj Iwonko ! Jeśli dysponujesz naprawdę chłodnym i jasnym pomieszczeniem to możesz je tam przenieś. Można też wkopać doniczki w ziemię , nie okrywać ich ale osłonić od wiatru. Ziemia musi być cały czas wilgotna.
Pozdrawiam !
Bolek
Pozdrawiam !
Bolek
- roslynn
- 1000p
- Od: 15 lut 2008, o 12:12
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Iwonko, nie wiem jak to jest ale moje róże posadzone jesienią normalnie się ukorzeniły. Właściwie dopieru w tym roku pierwszy raz kupowałam na wiosnę a tak zawsze jesienią. I nic im nie było, tylko zrobiłam mały kopczyk z piachu żeby trochę cieplej miały. Teraz już nawet tego nie robię i jakoś wytrzymują. Pani nie zadba i muszą radzić sobie jak potrafią.
- iwonaxp
- 1000p
- Od: 18 kwie 2008, o 10:30
Sabinka hihi to popatrz jak my wszystko na odwrót
ja wiosna ty jesień 
Niestety martwi mnie fakt ,iż nie otrzymałam jeszcze odpowiedzi od rosarium
Mają w takim razie niezły poślizg
Jutro znowu do nich zadzwonię , bo ostatnio jak się kontaktowałam to mnie rozłączyło
i nie wiem jak głęboko jest moje zamówienie 
a do kiedy można róże sadzić ?

Niestety martwi mnie fakt ,iż nie otrzymałam jeszcze odpowiedzi od rosarium

a do kiedy można róże sadzić ?
- iwonaxp
- 1000p
- Od: 18 kwie 2008, o 10:30
Jadziu podziwiam twoje poszukiwaniaJAKUCH pisze:Witaj IWONKO dzisiaj dopisałam nazwę mojej róży a tak długo szukałam a wczoraj przez przypadek się na nią natknęłam . Tak to czsem bywa szukasz czegoś innego a co inne znajdziesz . Miłego dnia cieszę się ,ze ognisko się udało

U mnie dziś siorpi i jest nie ciekawa pogoda

Ja dziś zasypiam nad biurkiem .Powieki mam tak ciężkie , ze ledwie patrzę na ślipka

- AGNESS
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Iwonko październik to świetny okres na sadzenie róż, zanim będą większe mrozy zdążą spokojnie się ukorzenić, a przymrozki kompletnie nic im nie zrobią. Ja przeważnie sadzę róże jesienią i zawsze pięknie się przyjmują i w następnym roku już ślicznie kwitną
A jak czytam, to dziewczyny będą nawet sadziły w listopadzie