na razie nie kupuje wrzosów-może spróbuje za rok jak choc troche ogarnę ogród z tyłu i boku domu
Marzenko-mój m tez już krzywo patrzy na moje zakupy -wczoraj przywiozłam ze Smętowic wczesniej odłozone 3 oglaki szczepione i sie zdziwił ,ze musiałam zapłacić-,,no przeciez ostatnio tam tyle kasy zostawiłaś,to myślałem ,ze tylko jedziesz po te co ci sie nie zmieściły
Oj dziewczynki siedzę cicho bo zmęczona jestem już straszliwie,przesilenie mnie chyba chytło Ewuś jutro mam wolne i jeszcze ewentualnie w sobotę na pewno podjadę do Ciebie. Bo oprócz zakupów targowych ,dostałam jeszcze trzy zieloniutkie cudeńka od Ewy
A na targach faktycznie kupiłam parę drzewek,krzaczków owocowych i dąbróweczek , które mi się coraz mocniej podobają.Zapomniałam dodać trawek też parę wpadło do reklamówki wpadłoby na pewno więcej ,ale nie dałam się bzikowi
A o fotkach nawet nie pomyślałam ale gapa ze mnie! Postaram się nadrobić następnym razem Tylko kiedy on będzie, aura coś znowu szwankować zaczęła Cały czas pod górkę dziewczęta
Oj ja się poprawię ,w końcu w weekend będę miała wolne i popracuje troszkę na łonie natury
Postaram się o foto relację Dodam tylko ,że mam co robić roboty mam od .... i jeszcze troszkę
A leżę w łóżku Małgoś zmęczona po pracy I szykuję się do natarcia.Jutro zaplanowałam wielkie sadzenie cebul W końcu mam 3 dni wolnego ,więc czas za robotę się zabrać,bo coś srogo prognozują,trzeba się spieszyć przed mrozami
W ramach "terapii" byliśmy z krótka wizytą u naszej Calineczki
Zarobiona jest dziewczyna jak ... nie będę brzydko mówić... wiadomo jesień jest...
Ale, żeby nie było... przywitała nas "czem chata bogata" Kawkie tez postawiła, a co!
(To żart oczywiście)
Na działeczce... szał ciał ... Marzenka wpadła w wir przeróbek rabatkowych, sadzenia nowych drzewek, likwidowania starych zawalidróg... noo.. znaczy nowy początek będzie
Roślinki mają poczynania właścicielki głeboko w poszanowaniu... zresztą bardzo proszę
Jeśli jeszcze nie wiecie to nową miłością koleżanki zostały.... taaaadammm.... TRAWY(zajzdraszczam pozytywnie)
to moje
No ja wiedziałam,że mam ładne kwiatki,ale tego się ekhm nie spodziewałam
No Aguś wszystko pięknie tyle tylko,że flaszka była pełna
Dziękuję pięknie za artystyczną obróbkę moich cudów a za mnie Cię matko jaka ja jestem pięknisia,aż na dietę od nowa przechodzę Rzekłabym tak burak obok buraka z tym ,że ten czerwony zdecydowanie piekniejszy