Roślinki Ani cz.2
- Andziax007
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 20 gru 2008, o 08:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Aniu u mnie to samo same pustki i tym razem muszę zapełnić ją po brzegi bo nie chcę żeby brakło zanim nie zrobię następnych
Gardenio to ja Cię zmobilizuję bo dżemik naprawdę wyszedł wyśmienity....palce lizać i nie ma przy tym dużo pracy
Mnie zajął 2godz........i doszłam do wniosku że najlepiej mi go robić na raty nie od razu wszystko
Jakiś grzyb.....u mnie jak na razie nie łapią nic takiego dlatego jeszcze się do nich nie zraziłam wręcz przeciwnie strasznie mi się podobają
Jak zauważyłaś też mam pelargonie....2 skrzyneczki i w 3 doniczkach ale nie wszystkie kwitną 
Jagódko dziękuję za pochwały i cieszę się że Ci się spodobały

Gardenio to ja Cię zmobilizuję bo dżemik naprawdę wyszedł wyśmienity....palce lizać i nie ma przy tym dużo pracy

Jakiś grzyb.....u mnie jak na razie nie łapią nic takiego dlatego jeszcze się do nich nie zraziłam wręcz przeciwnie strasznie mi się podobają

Jagódko dziękuję za pochwały i cieszę się że Ci się spodobały

- Zgredo
- -Moderator Forum-.
- Od: 1 maja 2008, o 15:42
Bogactwo kwiatów i smaku tu u Ciebie
Petunki prześliczne!

"Wysoko mnie ceni - mówisz? Wiem, zażądałby więcej niż 30 srebrników"
Moje... wszystko
Czy wolność oznacza anarchię?
Moje... wszystko
Czy wolność oznacza anarchię?
- Andziax007
- Kontakt:
Dziękuje Dziewczyny :P
Jeszcze trochę i porządnie wezmę się za pichcenie tzn jakiś placuszek na niedzielę tak jak to kiedyś robiłam.....tylko ostatnio nie mam ochoty....(wiecie przez co)
Kurcze kiedy ten deszcz wreszcie przestanie padać....całymi dniami kropi i nie da się nic zrobić w ogródku.....już mam dość tej pogody
Jeszcze trochę i porządnie wezmę się za pichcenie tzn jakiś placuszek na niedzielę tak jak to kiedyś robiłam.....tylko ostatnio nie mam ochoty....(wiecie przez co)

Kurcze kiedy ten deszcz wreszcie przestanie padać....całymi dniami kropi i nie da się nic zrobić w ogródku.....już mam dość tej pogody

- Edyta 74
- Od: 6 sty 2009, o 16:58
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Aniu,u mnie mały fikusik stoi na kwietniku metr od południowego okna i widzę,że rośnie.Mam też takiego pod sufit i ten stał długo ok.3m od okna południowego i też rósł,teraz go przestawiłam pod okno zachodnie i widzę ,że rośnie i listkow nie gubi.
Myślę,że to jest bezproblemowa roślinka.
Pięknie rozkwitły Ci petunie,aż chce się na nie patrzeć.
Myślę,że to jest bezproblemowa roślinka.
Pięknie rozkwitły Ci petunie,aż chce się na nie patrzeć.
- Andziax007
- Kontakt:
- Andziax007
- Kontakt:
Edytko schowałam petunie przed deszczem
Ja większość petuni mam na parapetach ale stamtąd nie muszę ściągać bo jest zadaszenie i tak je ten deszcze nie moczy....tylko te właśnie na pniu mają najgorzej
Magdo no tak jak nie masz czasu i męczące było by ich wnoszenie i wynoszenie....to fakt oprysk będzie trzeba zrobić jak nie ma mokro bo inaczej nie zadziała
Zobaczcie jak M mnie dzisiaj urządził.....8kg truskawek

Chciałam na raty robić dżem i kompot to teraz muszę jak najszybciej zrobić żeby truskawki się nie popsuły

Magdo no tak jak nie masz czasu i męczące było by ich wnoszenie i wynoszenie....to fakt oprysk będzie trzeba zrobić jak nie ma mokro bo inaczej nie zadziała

Zobaczcie jak M mnie dzisiaj urządził.....8kg truskawek

Chciałam na raty robić dżem i kompot to teraz muszę jak najszybciej zrobić żeby truskawki się nie popsuły