Moja familokowa oaza spokoju cz.1
- iwonaxp
- 1000p
- Od: 18 kwie 2008, o 10:30
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witaj Jadziu
Co słychać w twoim ogrodzie no i u ciebie rzecz jasna
Truskawkami to narobiłaś mi smaku
Spacerowałam po twoim ogrodzie i zauważyłam ze masz już piękne tawułki
czy one juz goszczą w twoim ogrodzie któryś rok ?
Ja posadziłam w tym roku na wiosnę i zakwitła jedna biała jednym kiściem :)natomiast dwie pozostałe raczej nie zakwitną tego roku
Co słychać w twoim ogrodzie no i u ciebie rzecz jasna

Ja posadziłam w tym roku na wiosnę i zakwitła jedna biała jednym kiściem :)natomiast dwie pozostałe raczej nie zakwitną tego roku

- iwonaxp
- 1000p
- Od: 18 kwie 2008, o 10:30
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Jadziu no tyle bo nie wiem jak się sadziJAKUCH pisze:WITAM WSZYSTKICH ODWIEDZAJĄCYCH MOJĄ OAZĘ
IWONKO posiej pietruszkę jeszcze wzejdzie . Ja jakiś tydzień temu siałam naciową . Kurcze ależ dużo tej sałaty nasadziłas . Moje lodowe już zawiązują główki . Co swoje to wiesz ,że ekologiczne czyli ZDROWA ŻYWNOŚĆ . IWONKO nie bądż pesymistką

- JAKUCH
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 19 paź 2008, o 21:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
IWONKO tawułkę mam mam już jakiś czas nie wiem jak długo może 3 lata gdybym jej nie rozsadziła była by jeszcze raz tak duża i szeroka . Na jesień ja przycinam nisko . Mam jeszcze bordową ,ale ta się tak mocno nie rozkrzewia . Musiałam jej trochę wyrwać ,gdyż zasłaniała różę .Gdybyś chciała mogę Ci na jesień wysłać tylko powiedz . No a wczorajszy dzień był stracony bez forum ,ale jestem uzależniona .
- JAKUCH
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 19 paź 2008, o 21:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
No widzisz Danusiu ,a ja go kupiłam jako jaśminowiec nawet mam jeszcze kartonik . On nie jest w ogóle podobny do jaśminu a przede wszystkim nie pachnia i w tym sęk . Jaśmin kojarzy się z upojnym zapachem i mszycami . Teraz jak zaczynają kwitnąć róże to dopiero teraz widzę ,że chyba kupiłam 2 jednakowe jedne kupowałam na jesień a drugie na wiosnę ,ale zobaczę jak ta druga bardziej rozkwitnie .
OLU niestety kto przekroczy próg forum to już przepadł na amen .
. Ale się cieszę właśnie przyszła paczuszka od EWY -EWKAPAW z szałwią muszkatułową . Zaraz lecę ją wsadzić do ogródka . Wieczorem wstawię zdjęcia o ile forum będzie działać .
OLU niestety kto przekroczy próg forum to już przepadł na amen .
. Ale się cieszę właśnie przyszła paczuszka od EWY -EWKAPAW z szałwią muszkatułową . Zaraz lecę ją wsadzić do ogródka . Wieczorem wstawię zdjęcia o ile forum będzie działać .