Ojej dziękuję - za życzenia i gratulacje Ale przecież te złotko po części należy się każdej i każdemu z Was- bo tylko dzięki Wam jest tu tak miło Piotr obiecał mi , że mogę sobie wybrać co chce na Targach Rolnych w Starym Polu( w ten weekend) Ciekawe co powie jak wybiorę sobie ciągnik albo krowę - bo tam zawsze też można je oglądać
Ewciu czekałam, a Tu nikt nie zapukał
Dla każdego po kawałku ciasta chałwowo- bezowego:-)
No masz poczucie humoru,już mnie boli nie tylko głowa ale i brzuch od śmiania.A co tam-wybierzesz sobie ciągnik,tylko koniecznie z przyczepą,żebyś miała gdzie kwiatki zapakować. A ciasto...mniamniuśne,jeszcze jakbyś się przepisem podzieliła bo chałwowe to robiłam ale inne.
Basiu nie ma problemu , tylko to już nie dziś , bo ja to nawet nie podchodzę do takich trudnych wypieków Ciasto upiekł tradycyjnie Tata- jak będę u rodziców( chyba w czwartek) to wezmę przepis i napisze - mogę je polecić jest pychotne
A może wybiorę sobie kozę - jedzonka trochę u mnie rośnie i mleko będzie
Piotr powiedział , że extra tylko już właściwie nie jest pewien czy pojedziemy Ja nie rozumiem zupełnie dlaczego
A z moim szczęściem to i tak nic ciekawego nie będzie i kupie sobie- pajdę chleba ze smalcem:-)