A co się stało, że tak się nie stało?vertigo pisze:Pamiętam tylko tyle, że kupiłam 30kg tego płaskiego kamieniaResztę nie pamiętam, bo zauroczył mnie w tym czasie cudowny lilak w barwie cytryny
Zapach wspaniały, no i ten niespotykany kolor zrobił na mnie takie wrazenie, że jeszcze chwila i byłby w moim samochodzie
![]()
Miałam na uwadze, że kupię róże i trochę wydam w innym ogrodniczymOK pisze:A co się stało, że tak się nie stało?vertigo pisze:Pamiętam tylko tyle, że kupiłam 30kg tego płaskiego kamieniaResztę nie pamiętam, bo zauroczył mnie w tym czasie cudowny lilak w barwie cytryny
Zapach wspaniały, no i ten niespotykany kolor zrobił na mnie takie wrazenie, że jeszcze chwila i byłby w moim samochodzie
![]()
NieOK pisze:Rozumiem, że z tym prądem to nie załatwiłaś od ręki?vertigo pisze:Miałam na uwadze, że kupię róże i trochę wydam w innym ogrodniczymTen z cytrynowym lilakiem to nowy sklep ogr., na który natknęłam się przypadkowo jadą c do Enionu przedłużyć umowę przyłączeniową na prąd do budowy
![]()
Eee, tak nie do końca zmarnowałaśvertigo pisze:NieOK pisze:Rozumiem, że z tym prądem to nie załatwiłaś od ręki?vertigo pisze:Miałam na uwadze, że kupię róże i trochę wydam w innym ogrodniczymTen z cytrynowym lilakiem to nowy sklep ogr., na który natknęłam się przypadkowo jadą c do Enionu przedłużyć umowę przyłączeniową na prąd do budowy
![]()
Zmarnowałam 2,5 godziny po to, żeby się dowiedzieć, że nic nie załatwię, bo zginęła im w archiwum poprzednia umowa i nie mają nr umowy
tym się pocieszamOK pisze:Eee, tak nie do końca zmarnowałaśvertigo pisze:NieOK pisze:Rozumiem, że z tym prądem to nie załatwiłaś od ręki?vertigo pisze:Miałam na uwadze, że kupię róże i trochę wydam w innym ogrodniczymTen z cytrynowym lilakiem to nowy sklep ogr., na który natknęłam się przypadkowo jadą c do Enionu przedłużyć umowę przyłączeniową na prąd do budowy
![]()
Zmarnowałam 2,5 godziny po to, żeby się dowiedzieć, że nic nie załatwię, bo zginęła im w archiwum poprzednia umowa i nie mają nr umowy
![]()
![]()
Trzeba będzie drugi raz pojechać....![]()
ja też przesadziłam dwie Augusty Luise i troszkę oklapłyAszka pisze:Moni a pomagają Ci butelki na krety? u mnie na nie nie działa![]()
z różami szalejesz ale kupuj,kupuj-będę miała skąd czerpać nowe listy.Na razie przesadzam tzn porządkuję i wprowadzam ład.