Ogród Moni cz.1

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Alania
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 17 lip 2008, o 21:55
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Pamiętam tylko tyle, że kupiłam 30kg tego płaskiego kamienia :D Resztę nie pamiętam, bo zauroczył mnie w tym czasie cudowny lilak w barwie cytryny :shock: Zapach wspaniały, no i ten niespotykany kolor zrobił na mnie takie wrazenie, że jeszcze chwila i byłby w moim samochodzie :lol: :lol:
Awatar użytkownika
OK
100p
100p
Od: 14 kwie 2009, o 00:20

Post »

vertigo pisze:Pamiętam tylko tyle, że kupiłam 30kg tego płaskiego kamienia :D Resztę nie pamiętam, bo zauroczył mnie w tym czasie cudowny lilak w barwie cytryny :shock: Zapach wspaniały, no i ten niespotykany kolor zrobił na mnie takie wrazenie, że jeszcze chwila i byłby w moim samochodzie :lol: :lol:
A co się stało, że tak się nie stało? :shock:
Pozdrawiam, Olga
Awatar użytkownika
Alania
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

OK pisze:
vertigo pisze:Pamiętam tylko tyle, że kupiłam 30kg tego płaskiego kamienia :D Resztę nie pamiętam, bo zauroczył mnie w tym czasie cudowny lilak w barwie cytryny :shock: Zapach wspaniały, no i ten niespotykany kolor zrobił na mnie takie wrazenie, że jeszcze chwila i byłby w moim samochodzie :lol: :lol:
A co się stało, że tak się nie stało? :shock:
Miałam na uwadze, że kupię róże i trochę wydam w innym ogrodniczym :lol: Ten z cytrynowym lilakiem to nowy sklep ogr., na który natknęłam się przypadkowo jadą c do Enionu przedłużyć umowę przyłączeniową na prąd do budowy :lol: :lol:
Awatar użytkownika
OK
100p
100p

Post »

vertigo pisze:Miałam na uwadze, że kupię róże i trochę wydam w innym ogrodniczym :lol: Ten z cytrynowym lilakiem to nowy sklep ogr., na który natknęłam się przypadkowo jadą c do Enionu przedłużyć umowę przyłączeniową na prąd do budowy :lol: :lol:
Rozumiem, że z tym prądem to nie załatwiłaś od ręki? :wink:
Pozdrawiam, Olga
Awatar użytkownika
Alania
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

OK pisze:
vertigo pisze:Miałam na uwadze, że kupię róże i trochę wydam w innym ogrodniczym :lol: Ten z cytrynowym lilakiem to nowy sklep ogr., na który natknęłam się przypadkowo jadą c do Enionu przedłużyć umowę przyłączeniową na prąd do budowy :lol: :lol:
Nie :evil: Zmarnowałam 2,5 godziny po to, żeby się dowiedzieć, że nic nie załatwię, bo zginęła im w archiwum poprzednia umowa i nie mają nr umowy :evil:
Awatar użytkownika
OK
100p
100p

Post »

vertigo pisze:
OK pisze:
Nie :evil: Zmarnowałam 2,5 godziny po to, żeby się dowiedzieć, że nic nie załatwię, bo zginęła im w archiwum poprzednia umowa i nie mają nr umowy :evil:
Eee, tak nie do końca zmarnowałaś :lol: :wink:
Trzeba będzie drugi raz pojechać.... :roll: :lol:
Pozdrawiam, Olga
Awatar użytkownika
Alania
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

OK pisze:
vertigo pisze:
OK pisze:
Eee, tak nie do końca zmarnowałaś :lol: :wink:
Trzeba będzie drugi raz pojechać.... :roll: :lol:
tym się pocieszam :lol: :lol:
Awatar użytkownika
OK
100p
100p

Post »

To ja czekam na rezultaty :lol:
Pozdrawiam, Olga
Awatar użytkownika
Alania
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Dzisiaj nabyłam kolejną Elfe, Swany i Octavię Hill :D :D
Awatar użytkownika
Aszka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 wrz 2008, o 15:37
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Moni a pomagają Ci butelki na krety? u mnie na nie nie działa :evil: :evil: z różami szalejesz ale kupuj,kupuj-będę miała skąd czerpać nowe listy.Na razie przesadzam tzn porządkuję i wprowadzam ład.
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
Alania
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Aszka pisze:Moni a pomagają Ci butelki na krety? u mnie na nie nie działa :evil: :evil: z różami szalejesz ale kupuj,kupuj-będę miała skąd czerpać nowe listy.Na razie przesadzam tzn porządkuję i wprowadzam ład.
ja też przesadziłam dwie Augusty Luise i troszkę oklapły :? Liczę na to, ze po mocnym wieczornym podlewaniu podniosą listeczki :roll:
Butelki pomagają, ale tylko w tych miejscach gdzie wbite (w średnicy 1-2m) :evil:
Awatar użytkownika
Aszka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

mój chodzi ale kopców nie ma.Odpukać...ale widzimy gdzie ma ścieżki.Na dodatek od sąsiada chlewni przyszedł szczur.Dostał już jeść i czekamy na efekty.Takie mamy zwierzaczki na działce.Paw by się przydał a nie paskudztwa.
Moje wczoraj przesadzone trzymają się dzielnie ale starałam się z całą bryłą przenosić i przy okazji widziałam dużo białych korzonków.Dobry znak
Awatar użytkownika
Alania
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Fujj, szczury mnie przerażają :roll: :?
współczuję :roll: :(
Awatar użytkownika
Aszka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Takie są niestety skutki sąsiedztwa na wsi.I my możemy tylko trutkę wyłożyć.Ja go nie widziałam alw syn mówił,że spory był i jakiś taki nie bojący.Może to dzieciakom od nich uciekł :D :D z klatki
Awatar użytkownika
AniaDS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 23 sie 2008, o 00:13
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kontakt:

Post »

Moniczko, dziękuję za róże :P
już myślę intensywnie gdzie je wkopać... :roll:
...żebym jeszcze coś potem mogła upchać :twisted: :twisted: :twisted:

jak możesz, to napisz mi tak na spokojnie jeszcze raz co tam widziałaś, bo jak dziś dzwoniłaś to akurat byłam z dziećmi na zakupach i ciężko było wszystko usłyszeć :wink:

bo Ty i tak pewnie tam jeszcze będziesz w najbliższym czasie po coś... :wink:
:lol: :lol: :lol: :lol:
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”