Grazka_j mój ogród. cz.1
iwonaxp mam 2 ogrody, ale zdjęcia są z pierwszego. Następnym razem pokażę drugi. Tam nic jeszcze nie kwitnie. Staram się robic takie nasadzenia żeby nie było pracy w ogrodzie. Właśnie udało mi się kupic róże okrywowe i je posadziłam Ciekawa jestem jak się sprawdzą?
Jeśli chodzi o barwinek, to ja posadziłam go by zakrył pień po drzewie owocowym i podcinam go wtedy jak już za bardzo się rozrasta.
Jeśli chodzi o barwinek, to ja posadziłam go by zakrył pień po drzewie owocowym i podcinam go wtedy jak już za bardzo się rozrasta.
grazka_j - moje wątki
Pozdrawiam serdecznie. Grażyna
Witam Cię Halinko. Cieszę się, że odpoczęłaś u mnie.
Kochana wybieram się w Twoje strony na wesele, teraz na majówkę.

grazka_j - moje wątki
Romciu to wspaniale, że byłaś na swojej działeczce i też odpoczęłaś. U mnie tak samo niesamowita susza. Nie było wcale deszczu. Dzisiaj również podlewałam swoje piachy! Na drugiej działce podlewałam, przy tym wiatr był taki duży, że teraz jeszcze mam w oczach piasek. Sadziłam róże okrywowe. Mam nadzieję, że może w końcu popada. Trawa jest już sucha. 

grazka_j - moje wątki
grazka_j - moje wątki
Halinko dziękuję za zaproszenie. Niestety nie będę mogła teraz skorzystac, bo nie mogę byc dłużej. Może następnym razem. Przesyłam buziaki. 

grazka_j - moje wątki
Piękne roślinki Grażynko. Czy na pierwszym miejscu to różanecznik? Czy on ma takie cętkowane liście?
Pozdrawiam. Agnieszka.
Moje ogródkowe początki
Moje ogródkowe początki
WITAM WSZYSTKICH GORĄCO I DZIĘKUJĘ ZA ODWIEDZINKI.
Jestem już u siebie, więc spieszę odpowiedziec na zapytania.
amba19, Ines1977,, Monia68, HannaCS, Anna11, Halina Kwak dziękuję za miłe słowa i komplementy. ;:12
Rododendron tak wygląda po opryskach, stąd złudzenie nakrapianych białych liści.
Anna11 nie znam nazwy kwiata o który pytasz ale postaram się zapyta sąsiadkę, bo dostałam go od niej, wtedy napiszę.
Jestem już u siebie, więc spieszę odpowiedziec na zapytania.
amba19, Ines1977,, Monia68, HannaCS, Anna11, Halina Kwak dziękuję za miłe słowa i komplementy. ;:12

Anna11 nie znam nazwy kwiata o który pytasz ale postaram się zapyta sąsiadkę, bo dostałam go od niej, wtedy napiszę.
grazka_j - moje wątki
Teraz przedstawię kolejne zdjęcia krzewów i kwiatów z działki, które obecnie kwitną.

Kolejno na zdjęciach są; migdałek (który niewłaściwie przycięłam na wiosnę, ale i tak zakwitł), mahonia, narcyzy, niezapominajka, bergenia, jabłoń, pigwa, powojnik botaniczny i złotlin japoński.

Kolejno na zdjęciach są; migdałek (który niewłaściwie przycięłam na wiosnę, ale i tak zakwitł), mahonia, narcyzy, niezapominajka, bergenia, jabłoń, pigwa, powojnik botaniczny i złotlin japoński.
grazka_j - moje wątki