i to mnie kochana zaczyna martwić bo to wszystko to póki co hojowy żłobek .... co to będzie jak wszystko pójdzie do przedszkola lub do szkołytreissi pisze: Twoje parapety to brak słów... Moje przy Twoich świeca pustkami!

pieszczoszka wykiziana

i to mnie kochana zaczyna martwić bo to wszystko to póki co hojowy żłobek .... co to będzie jak wszystko pójdzie do przedszkola lub do szkołytreissi pisze: Twoje parapety to brak słów... Moje przy Twoich świeca pustkami!
oj kochana........ mówią że zarzekała się żaba blotaagata06 pisze:piękne hojki dobrze że nie działają na mnie bo jakbym miała hojobę pewnie po obejrzeniu takich zdjęć zaraz ruszyłabym do sklepu
hehe no racja może kiedyś i mnie złapie ale na razie storczykoza i fiołkoza mną rządziadamanna pisze:oj kochana........ mówią że zarzekała się żaba blotaagata06 pisze:piękne hojki dobrze że nie działają na mnie bo jakbym miała hojobę pewnie po obejrzeniu takich zdjęć zaraz ruszyłabym do sklepu![]()
![]()
ja też mówiłam że fiołki mnie nie ruszają .....a teraz 9 odmianowych listkow czeka na korzonki
![]()