Zaczynam - rogalm1 cz.1
Kochani wróciłam do okropnego świata cywilizacji, mam wiele rzeczy do opowiedzenia ale to chyba dopiero we wrześniu bo teraz czekają mnie jakieś okropne wyprawki szkolne i przedszkolne, odgruzowywanie mieszkania, pogrzeb poza Krakowem i w sobotę wesele!
Okropnie się za Wami stęskniłam, miałam cudowne dwa miesiące na działce tylko jak się teraz przestawić?
Pozdrawiam i dzięuję za wszystkie życzenia pięknych wakacji - tylko z pogodą było różnie, ale to kolejne ciekawe doświadczenia!
P.S. Ale mam zaległości w Waszych ogrodach!
Okropnie się za Wami stęskniłam, miałam cudowne dwa miesiące na działce tylko jak się teraz przestawić?
Pozdrawiam i dzięuję za wszystkie życzenia pięknych wakacji - tylko z pogodą było różnie, ale to kolejne ciekawe doświadczenia!
P.S. Ale mam zaległości w Waszych ogrodach!
- giga45
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 28 lut 2008, o 12:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Moniuuuuuuuuuuuu!!! kochana super, ze juz jestes, bo bardzo -ja szczególnie czekałam kiedy wrócisz. Nazbierałam dla Ciebie nasionka, ktore chciałas, a zaraz ja wyjeżdzam na 2 m-ce. Więc jak zdążysz podaj adres na pw, a jeszcze wyslę. Kochana a potem jak ja wróce to dopiero będę miała zaległosci. Miłego wieczorku

Kochani jesteście, że mnie nie zapomnieliście przez tak długi czas! Obawiam się, że jednak Was trochę rozczaruję, bo niewiele nowego zrobiliśmy w czasie wakacji z powodu trzech "plag":
1. pogoda- albo takie upały, że umieraliśmy albo takie burze i wichury, że baliśmy się czy nie porwie naszej wiaty!
2. goście - nie wiem czy Wy też to przerabialiście na nowej "posiadłości" ale my mieliśmy gości prawie non stop
3. pieniądze - niestety chwilowy brak gotówki opóźnił zamknięcie góry, mam tylko nadzieję, że uda nam się tego dokonać jakimś cudem przed zimą!
W zdjęciach niestety nie nastąpiła u mnie jakaś znacząca poprawa ale jak tylko zgram je na mój komputer to pokażę lato na wsi!
1. pogoda- albo takie upały, że umieraliśmy albo takie burze i wichury, że baliśmy się czy nie porwie naszej wiaty!
2. goście - nie wiem czy Wy też to przerabialiście na nowej "posiadłości" ale my mieliśmy gości prawie non stop
3. pieniądze - niestety chwilowy brak gotówki opóźnił zamknięcie góry, mam tylko nadzieję, że uda nam się tego dokonać jakimś cudem przed zimą!
W zdjęciach niestety nie nastąpiła u mnie jakaś znacząca poprawa ale jak tylko zgram je na mój komputer to pokażę lato na wsi!
- coccinella
- 1000p
- Od: 8 kwie 2008, o 12:42
- alana
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 2 wrz 2007, o 22:10
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Moniko, wiata wygląda rewelacyjnie, a taras jak z obrazka, można na nim spędzać całe godziny
Mam nadzieję, że uda Wam się zrealizować plany jeszcze w tym roku, będę trzymać kciuki, aby wszystko dobrze poszło
Pozdrów najmłodszych pomocników, super wyglądają z tą siekierą

Pozdrów najmłodszych pomocników, super wyglądają z tą siekierą

Pozdrawiam, Alicja
Działka w mazurskiej krainie
Działka w mazurskiej krainie