Dzisiaj mamy piękny letni dzień, nie za upalny,ciepły ze sporym wiaterkiem.całkiem przyjemnie szło się do pracy i niej.
Ale deszczu dalej nie mam
apus-Basiu To jęczmień grzywiasty.
korzo_m-Dorotko jęczmień grzywiasty jak pre kwitnie, kłosy się rozlecą i ni nie ostaje ,
Tak, mieczyków mam sporo.
I u mnie jeżówki rosną różnie.Od bardo ładnie, po średnio i nijak.
ewelkacha88-Ewelinko Oj tak, tak jak i w życiu, tak i tymi roślinami, nieprzywidywanie. Butterfly Kisses i u mnie ładnie rośnie
.Moze one tak mają ??Ale ja jeszcze żadnej nie dzieliłam .Moze jak podrośnie jeszcze Butterfly Kisses, to na wiosnę to robię i ja.
Aloha mi się podoba

Tak mieczyków mam sporo.I one cieszą.
Dziękuję i równie pozdrawiam
marpa-Maryniu O mieczyków to ja tyle nie ma o liliowców.Ale fakt, tylko parę reszkami już.Ogród jeszcze ma kolory ale mniej i wciąż kwitnie

Dziękuję .Ale i u ciebie jest bogato w kolory
JAKUCH -Jadziu Ju przyszykowałam nasionka.Jutro jak nie zapomnę to wyśle. jęczmień grzywiasty jak przekwita, kłosy się rozlatują i nic nie zostaje. Nie, nie mam tej trawy Obiedki.Juz zobaczyłam co to a trawa.To bardo chętnie chcę.
Jeżówki chyba wszystkie cieszą.To wdzięczne rośliny.
Maska-Marysiu Lilie uwielbiam.Ale i u ciebie widziałam piękne.Ale fakt jeczcze kwitną mieczyki .Dalie na bogato kwitną i kochane hortensje.Wyobrażasz sobie ogród bez nich ?? Ja już nie .
Pustawo by było, prawda ?
Diś był fajny dzień, be opałów.Ale znowu idą.Uff.
wanda7-Wandziu Ja mieczyki mam kilka lat.To dobre i ładne rośliny wszędzie się zmieszczą .Tylko aby pamiętać aby je wykopać. Ja je dosadzam w różne miejsca i potem wykopuję ale czasami o jakimś zapomnę.

To na wiosnę kilka dokupię.

Dalie

clematis Jan Paweł II